Ca la noi, la nimeni – Cum a reușit Cîțu&Co să jefuiască țara de un miliard de euro?!

1127
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Ca românul nu-i niciunul. Unde-s doi, te vinde unul.”Zicală din popor

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a dat, luni, aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foștilor miniștri ai Sănătății – Vlad Voiculescu (USR) și Ioana Mihăilă (Reper) – ambii USR-iști sadea pe vremea când dețineau funcțiile de (ne)demnitate publică, în dosarul achiziției ilegale de vaccinuri anti-Covid-19, a anunțat Administrația Prezidențială.
De asemenea, Direcția Națională Anticorupție (DNA) a cerut Senatului României ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu (încă PNL), în dosarul achiziției ilegale de vaccinuri, transmite Mediafax.
ALINA GORGHIU BAGĂ ȘI EA CAPUL ÎN POZĂ! Nici ministresa (In)Justiției, pupila liberalo-libertină Alina Ștefania Gorghiu n-a scăpat ocazia și a anunțat, marți, Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție despre cererile de urmărire penală formulate de președintele României pentru numiții Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, doi ratați profesional și politic.
Indivizii respectivi, Vlad Voiculescu, de pildă, este fără licență și abia a absolvit un an la o școală ce nu echivalează cu un an de facultate măcar, iar doctorița Ioana Mihăilă n-a apucat să lucreze în sistemul de sănătate publică și s-a trezit ca bezmetică ce este ministresă „Rezist” într-un Guvern de neterminați.
Și iată că cei doi „reziști” s-au trezit ditamai miniștri la Sănătate, poziții din care fiecare a semnat achiziționarea a peste 52 de milioane de doze de vaccinuri anti-Covid 19, motiv pentru care amândoi fac obiectul dosarului penal nr. 243/P/2021 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție, Secția de combatere a corupției.
COMENZILE ALCOOLICULUI (NE)ANONIM SUNT UN FLEAC DE 37 MILIOANE DE DOZE! Vaccinurile cumpărate de Cîțu&Co, pe banii contribuabililor, erau așa de multe încât depășeau nevoile unei țărișoare cu numai 10,7 milioane de vaccinabili eligibili. Cu toate că alcoolicul (ne)anonim Orban Ludovic, rămas celebru pentru că a condus o ședință de Guvern fiind beat mangă, mai comandase și el anterior 37 de milioane de vaccinuri anti-Covid 19, trioul Cîțu, Voiculescu și Mihăilă au mai comandat încă 52 de milioane de doze de vaccinuri anti-Covid 19. Toate vaccinurile însumate depășesc un miliard de euro. O gaură imensă în Bugetul României! Care, oricum, la finalul campaniei de vaccinare eșuate, oricum, n-a izbutit să vaccineze decât 8,1 milioane de persoane!
ȘTIE CINEVA CE COMISIOANE PRIMEAU CÎȚU&CO?! Cu siguranță că ei primeau și comisioane grase, altfel nu se explică graba cu care transmiteau la Comisia Europeană comandă după comandă. Ministrașul Vlad Voiculescu a comandat, cu plata în avans, inclusiv patru milioane de doze dintr-un vaccin care nu s-a produs vreodată!
ION PREDOȘANU

P.S. TURNĂTORUL BARNA DAN A SCĂPAT DE DOUĂ DOSARE DNA TURNÂND! Memorandumurile pentru comenzile de vaccinuri anti-Covid 19, semnate de inconștienții Vlad Voiculescvu și Ioana Mihăilă, înainte de a fi semnate de bețivanul și pușcăriașul din SUA, pentru 48 de ore, Florin Cîțu, erau contrasemnate de viceprim-ministrul USR-isto urechist Dan Barna. Acum vreo două săptămâni i s-au închis/spălat două dosare penale la DNA. De unde și ipoteza că el i-a turnat pe Vlad Voiculescu și pe Ioana Mihăilă. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here