Ca la noi, la nimeni – Cîțu, prins la volan beat în SUA, conduce GuWernerul Meu

665
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Se descurcă unii, încurcându-i pe alții.” – Vasile Ghica, Din Rezervație gri(2011)

Curios, marioneta de Florin Cîțu a devenit prim-ministru al Coaliției Austerității: PNL, USR-PLUS și UDMR, cu sprijinul Preș. Klaus Werner Iohannis și al serviciilor. Așa se face că, deși adeseori părea puțin aghesmuit ori sub influența substanțelor halucinogene, debita declarații halucinante. Nu mai departe de marți, Florin Vasile de Cîțu – care-i marioneta Cotrocenilor și a celor din străinătățuri, al Coaliției, dar prim-ministrul României în niciun caz – a comis-o anunțând că salariul minim în țara administrată extrem de prost de Mister Cîțu ar fi 3.000 de Euro!
CAL BREAZ, ÎNCHIS BEAT DE POLIȚIA SUA! Să fi fost treaz? Îndoim-aș! Ca miercuri să apară informația că în tinerețe, pe vremea când se făcea că studiază în Statele Unite ale Americii – el pretinzând că în baza unei burse, dar Guvernatorul Matusalem Mugur Isărescu admite că el, ca vâlcean ca și Cîțu, i-a făcut rost de banii necesari -, ei bine, dar mai degrabă-i de rău, Câțu a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.
VIITOR PRIM-MINISTRU, SCOS PE CAUȚIUNE! Nu s-a speriat Cîțu numai dintr-atâta și, fiind întrebat, a răspuns senin că-i adevărat, a stat două zile și două nopți în arestul Poliției SUA, dar a scăpat plătind cauțiunea (pentru care plată și-a vândut mașina!). Și, după această recunoaștere, a mărturisit că i s-a mai întâmplat și în România. Nu a precizat dacă era vorba tot de alcool ori de stupefiante!
El însuși, simțindu-se la înghesuială, a recunoscut tărășenia din America. Și așa nu avea un renume prea bun, picând de două ori examenul de treaptă la un liceu din Râmnicu Vâlcea, de fiecare dată cu nota 4. A făcut școala profesională și apoi liceul la seral.
Sigur, Preș. Klaus Werner Iohannis n-a avut informația că băutorul fruntaș din America, iar acest secret ne-a parvenit tocmai din America, Și, probabil, a fost scos la iveală de echipa de campanie internă pentru șefia PNL a actualului președinte Orban cel Ludovic.
Grav este că unul cu un asemenea trecut – cu două note de 4 la examenele de treaptă succesive la un liceu teoretic din Râmnicu Vâlcea, dar și cu o facultate privată în SUA, discutabilă, a ajuns să fie pe o funcție de prim-ministru al României!
Și ce-i de făcut? O demisie de onoare! Dar dacă onoare nu-i, nici Dumnezeu nu cere. În fond, nici Orban Ludovic nu-i mai breaz, fiind un petrecăreț și chefliu care bea în birourile de ministru al Transporturilor, de viceprimar al Capitalei și de prim-ministru în biroul în care se bea pe rupte la Palatul Victoria, de ziua lui de naștere.
NICI ORBAN NU-I MAI BREAZ. Și, în plus, despre Orban Ludovic circulă zicerea, pentru care n-am probe, că ar fi fost la dezalcoolizare. Așa PNL, așa prim-miniștri! Ambii, ai GuWernerelor Mele I și II! Oare Iohannis ce-o avea de spus?
ION PREDOȘANU

P.S. Cine și-a vândut mașina, Florin Vasile Cîțu, mai are să-și vândă Țara. Care nu-i a lui. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here