Ca la noi, la nimeni – Cîțiști și haBarniști (de la Barna!), la cuțite!

378
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „În politică, prostia nu e un handicap.” – Napoleon Bonaparte

Marțea celor trei ceasuri negre a trecut, dar nu s-a dezmințit nici de această dată. Canicula – cu temperaturi extreme, pe la noi – nu ne dă pace cel puțin până duminică. Practic, vom avea cinci zile de temperaturi caniculare și disconfort termic. Nu-i doar iulie, luna lui Cuptor, ci am fost anunțați de meteorologi că deasupra României se va abate un val de aer cald, venit din Nordul Africii, cu praf Saharian. Disputa din Guvern și din interiorul Coaliției de guvernare eșuată, cum eșuată este și campania de vaccinare împotriva COVID-19! Nici nu le pasă că țara e dusă de râpă de cîțiști și haBarniști, aduși la Palatul Victoria de atotputernicul Preș. Klaus Werner Iohannis, prin fentarea și forțarea Constituției României. Deși alegerile parlamentare le câștigaseră cei din „Ciuma Roșie”, așa cum a botezat cu expresia de sorginte nazistă mai marele din vârful Dealului Cotroceni Partidul Social Democrat (PSD)! După cum se știe, specialiștii epidemiologi cei mai vestiți ai țării – mă refer la profesorii universitari Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila – apreciază că în lunile septembrie-octombrie 2021 ne-am putea confrunta cu al IV-lea val de pandemie cu Coronavirus. Ei bine, dar de fapt extrem de rău, prim-ministrul marionetă Florin Cîțu nu dorește înăsprirea măsurilor anti-COVID-19, iar viceprim-ministrul Dan Barna e Gică contra. Cum Preș. Klaus Werner Iohannis, cel care a construit GuWernerul meu Iohannis-Cîțu, se află în concediu prelungit, nu știu cine ar putea să-i împace pe Cîțiști cu haBarniștii USR-PLUS, al căror președinte este încă românul (de etnie maghiară) Dan Barna, vărul ministrului Mediului – Tanczos Barna (UDMR).
Care Dan Barna mai amenință și cu ieșirea de la guvernare, chiar dacă o face de ochii lumii. Mai ales că intrarea sa la guvernare a stabilit-o Preș. Klaus Werner Iohannis. Unul care ține cu dinții de GuWernerul Meu!
ION PREDOȘANU

P.S. SĂ MAI ȘI RÂDEM, CU RALUCA TURCAN. Chiar dacă nu-i de râs, ci de plâns. Sus-numita sibiancă Raluca Turcan e renumită pentru călcatul în străchini și nenumăratele sale gafe. Ultima dintre gafele bursierei la Moscova Raluca Turcan este aceea că i-a urat, pe Facebook, „La mulți ani!” baronului Samuel von Brukenthal (născut în 1721), mort în 1803! Sibianca uitucă nici măcar nu știe ce vârstă are și, probabil, că n-are habar de Muzeul din urbea Preș. Klaus Werner Iohannis care poartă numele chiar al fondatorului său. Ulterior, așa-zisul ministru al Muncii – Raluca Turcan – a editat postarea și a venit cu precizări. Vorbe ceea: „Cine se scuză, se acuză!”(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here