Ca la noi, la nimeni – Cazul impostorilor: Baranga masonul, Coldea repetentul!

419
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Cea mai mare glorie nu o dobândești atunci când nu ești doborât, ci atunci când te ridici după ce ai căzut.” – Confucius

Încolțit de cercetările poliției, vâlceanul Laurențiu Baranga și-a dat demisia! De unde? Păi individul ajunsese, grație Guvernului LuCOVID, încă din 4 septembrie să conducă taman Oficul Registrului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor(ONPCSB).
Ce se descoperise despre nemernicul de Laurențiu Baranga? Păi cam ce se știa mai demult. Și anume că impostorul își cumpărase o diplomă de Bacalaureat, cam pe la vârsta de 32 de ani! Și dacă tot s-a crezut, de data aceasta, cu liceul terminat Laurențiu Baranga a mai plătit și o diplomă de licență la o Universitate privată, de prin Teleorman, condusă de patronul Silviu Dobronăuțeanu, pe care l-am cunoscut cu ani în urmă. Un „amărât” ce are o vilă la Snagov și, pare-se, un tată fost Maestru Internațional de șah și arbitru Internațional – Liviu Dobronăuțeanu. Ultimul un om de toată isprava.
Culmea este că Diploma de Bacalaureat a lui Laurențiu Baranga fusese desființată de o instanță de judecată încă din anul 2014. Și totuși, cum de nu s-a atins nimeni de el? Simplu. Toată lumea de prin județul Vâlcea cunoștea că Laurenșiu Baranga este mason și membru al Lions Clubs District 124 România, existând imagini cu el alături de alți masoni.
Și ce dacă Laurențiu Baranga nu avea Diplomă de Bacalaureat reală, ci doar una falsificată. Asta nu l-a împiedicat să fie promovat ca director adjunct al Oficiului Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat(ORNISS), funcție pe care-a păstorit-o vreme de 11 ani. Ei bine, veți întreba și cum de a ajuns acolo?
Pentru a ocupa o asemenea funcție de mare importanță, Laurențiu Baranga a primit avizul foștilor șefi SRI și ai filierei SIE-MASONERIE pentru promovare, cum s-ar spune. De la SRI îl susținuse făcătura de prim-adjunct al directorului SRI, maiorul Florian Coldea avansat de președintele Traian Braunovici-Băsescu până la rangul de General SRI. Istoricul Marius Oprea descrie evenimentele cu lux de amănunte, precizând că „istețul” Florian Coldea fusese repetent pe vremea studenției la Politehnica din Timișoara.
Normal, Laurențiu Baranga a mai avut și relații „academice” cu Mihai Răzvan Ungureanu(alogen bun vorbitor de limba maghiară!, după cum l-am văzut într-o campanie electorală în Ardeal!), fost director SIE(înscăunat tot de Traian Braunovici-Băsescu!) Susținut de Mihai Răzvan Ungureanu, masonul Laurențiu Baranga candida la Senatul României în anul 2012 și Mihai Răzvan Ungureanu îi lansa campania!
Același respectat istoric – Marius Oprea mai precizează că ORNISS, unde omul fără liceu terminat și fără o Diplomă de Bacalaureat reală – Laurențiu Baranga, este instituția care în România „organizează evidența listelor și informațiilor secrete de stat”, inclusiv a secretelor NATO!
Analistul politic Cosmin Gușă este de părere că aproximativ 90% dintre funcțiile de conducere din instituțiile publice și de forță ale statului român sunt penetrate de masoni de teapa lui Laurențiu Baranga. Individ pentru care procurorii au cerut, duminică, arestare preventivă de 30 de zile. Iar indulgenta justiție l-a reținut pe masonul Laurențiu Baranga pentru numai 24 de ore!
Maestrul Cosmin Gușă speră să se fi început CURĂȚENIA DE CRĂCIUN ÎN CASA ROMÂNILOR. Cu opintelile FALANGELOR PRO ROMÂNIA din SRI sau alte structuri de forță, iar operațiunile de extirpare a cancerului trebuie finalizate și apoi aplicat tratamentul de recuperare caracteristic unor asemenea cazuri grave.
ION PREDOȘANU

P.S. În vreme ce la Iași a fost îngrădită participarea la Pelerinajul moaștelor Sfintei Parascheva, la sediul PNL este permis pelerinajul șefilor de filiale din țară care-i cer Pașei Orban Ludovic să fie trecuți pe listele de la alegerile parlamentare. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here