Ca la noi, la nimeni – Bestiile și hoții, apărate de „GuWernerul meu”!

449
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Pe hoții mărunți îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcții publice” – Esop

Dacă n-ar fi fost, ieri, când notam aceste gânduri, poate aș fi fost mai optimist. Așa că mă voi opri asupra Legii pedepselor nemiloase pentru pedofili, care, în mod ciudat, a fost contestată de Guvernul Orban-PNL. Un guvern care-a mai fost supranumit și „GuWernerul Meu”! Poate că cineva, sătul peste măsură de dosarele de pedofilie îngropate pe rațiuni juridice închipuite, a dat o mână de ajutor la punerea pe tapet a subiectului.
Și a apărut o Lege care incriminează pedofilia, iar legea respectivă a fost votată de Parlament și era cât pe aci să devină un mare pericol pentru toți cei vinovați de pedofilie.
Ciudat, pe neașteptate, Guvernul LuCOVID contesta legea la Curtea Constituțională. Repet, Guvernul României, nu președintele Klaus Werner Iohannis, un mare artist în contestări inutile și nici măcar ONG-urile conectate la finanțările democraților americani ori la lecțiile de democrație oferite gratuit pe banii lui George Soros. Totuși, este imposibil de crezut că această lege a fost contestată fără aprobarea ori fără știința președintelui Iohannis. Măcar verbală.
Iată ce susține liderul deputaților social-democrați – Alfred Simonis, una dintre vocile autorizate ale PSD , pe această temă:
„Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor și prădătorilor sexuali. Guvernul Orban moare de grija acestor nenorociți! Pe care îi consideră discriminați! De asta a contestat la CCR legea votată de Parlament, prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare! Abominabil! Alocațiile copiilor nu le-au dublat, dar îi apără cu înverșunare pe cei ce distrug vieți de copii. Pentru Orban și gașca sa din Guvern nu contează viitorul României. Contează ca pedofilii să nu fie discriminați”, a scris Alfred Simonis, luni, pe pagina sa de Facebook.
Liderul deputaților PSD a mai adăugat că Guvernul Orban consideră că hoții nu trebuie discriminați: „La fel cum, în viziunea Guvernului PNL, hoții nu trebuie discriminați! Cei care fură cu zece mâini din banul public cu achiziții, cei care violează, toți și-au găsit un zid de protecție în guvernarea PNL”, a mai adăugat Alfred Simonis.
Culmea e că nu suntem nici măcar pe aceeași lungime de undă cu partenerul nostru strategic – Statele Unite ale Americii, unde președintele Donald Trump a cerut maximalizarea pedepselor contra pedofililor.
Ori suntem de acord cu Donald Trump în materie de înarmare, adică de achiziții de tehnică militară, de unitate în cadrul NATO și schimbăm macazul pe linia democraților, când este cazul de pedofili, minorități și de alegeri?
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here