Ca la noi, la nimeni – Bătălia pentru posturile de europarlamentari bine plătiți!

366

Motto: „Cea mai înverșunată luptă este cu tine însuți. Te afli în ambele tabere.” – Voltaire

Știam că primul ministru al României, Viorica Dăncilă, s-a aflat marți și miercuri, la Bruxelles, unde s-a întâlnit cu mai multe grupuri parlamentare. Din comunicatul transmis de Guvern Agerpres, marți, s-a început cu Grupul S&D, al socialiștilor europeni, miercuri, cu Grupul Partidului Verzilor și cu Grupul europarlamentarilor PPE, majoritari în Parlamentul European. S-a discutat despre evenimentele din 10 august, dar și despre legile justiției ori statul de drept.
CĂTĂLIN IVAN SPIRĂ LA TITLUL DE „DEFĂIMĂTOR ȘEF AL ȚĂRII!” În afară de Agerpres, care-a prezentat Comunicatul Guvernului României, celelalte agenții de știri s-au abătut de la deontologie. Europarlamentarul Cătălin Ivan, fost PSD, s-a întrecut pe sine în a înjura România. Ceea ce l-a determinat pe vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu(PSD) să afirme, pe pagina de Facebook a domniei sale, că alde <<Monica Macovei și Cristian Preda îl au pe Ivan competitor serios la titlul de „defăimător șef al țării!”>>
Mai corectă, DCNews a preluat de pe pagina de Facebook a lui Cătălin Ivan, afirmațiile acestuia despre o pretinsă gafă a primului ministru Viorica Dăncilă, dar primirea la Grupul S&D nefiind filmată, nu s-a bazat pe afirmațiile deșănțate ale lui Ivan cel Groznic!
VIN ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Una dintre explicațiile pentru ieșirea din decor a lui Cătălin Ivan este aceea că în luna mai 2019 vin alegerile europarlamentare. Și nu văd ce partid l-ar pune pe listă pe ilustrul anonim de la Bruxelles, care s-a obișnuit cu o indemnizație barosană, cu apartament la Bruxelles, cu decontarea drumurilor pe calea aerului dintre București-Bruxelles și retur de câteva ori pe an. Cam un milion de euro pe care-i va pierde Cătălin Ivan.
BĂTĂLIE APRIGĂ ÎN NOUL PNL! Cum spuneam, mai zilele trecute, în Noul PNL sunt niște șomeri de lux precum Crin Antonescu, Vasile Blaga, poate chiar și Orban Ludovic ce se înghesuie pentru un loc bine plătit. Ar aspira la câte un loc de europarlamentar și Alina Gorghiu ori Raluca Turcan, întrucât PE plătește mai bine decât Parlamentul României.
După cum se vede, fiecare aleargă după propriul interes. Ca și președintele României, Herr Klaus Werner Iohannis, care își face campanie electorală pe banii publici ai Administrației Prezidențiale.
Oare chiar suntem o țară de fraieri?
ION PREDOȘANU

P.S. În aparenta liniște din București, se încearcă culpabilizarea Jandarmeriei Române, la ordinul lui Herr Klaus Werner Iohannis răspunzând Procurorului general Augustin Lazăr. De fapt, subalternul Laurei Codruța Kovesi. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here