Ca la noi, la nimeni – Atacuri la Iohannis!, din zona anti-PSD (În Parlament, moțiunea USR și AUR, blocată!)

721
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, ci complice.” – George Orwell

După declanșarea crizei politice și guvernamentale, atacurile venite din zona USR-PLUS către fpștii parteneri de guvernare de la PNL – aripa „Cîțu” – s-au mutat, încet dar sigur, spre Palatul Cotroceni, iar, în ultimele zile, aceste atacuri s-au întețit.
SOCIETATEA AȘAZIS CIVILĂ, REÎNVIATĂ! Atât direct, cât și prin intermediul unor „portavoci” din media apropiată/plătită sau din „societatea civilă”(sau doar aparent civilă!), progresiștii – cum li se mai zice neomarxiștilor – se întrec într-o competiție, cumva dirijată, să-i arate „pisica” președintelui României, poziționat de partea lui Florin Cîțu în războiul intern și penibil din PNL, pentru Congresul din 25 septembrie, cât și în conflictul dintre PNL și USR-PLUS.
DEși poate părea o simplă coincidență, în ultima săptămână, Orban cel Ludovic – încă președinte în funcție al PNL și al Camerei Deputaților – ne arată că joacă pe același teren al atacurilor lansate spre Palatul Cotroceni, nescăoând, practic, în ultima vreme, nicio ocazie în care să nu facă dezvăluriri cu privire la Preș. Klaus Werner Iohannis și l-a prim-ministrul marionetă, Florin Cîțu, pe care-i acuză chiar „de fapte penale!”
În tot acest timp, în Parlament, MOțiunea de cenzură inițiată de Alianța pentru Unirea Românilor(AUR) și USR-PLUS are din ce în ce mai puține șanse să ajungă la vot, marți consumându-se un nou episod de coordonare a acțiunilor celor de la PNL cu UDMR și PSD în vederea formulării unui punct de vedere al Legislativului cu privire la conflictul juridic de natură constiotuțională invocat de Guvern la CCR. Care Curte Constituțională, curios, a amânat luarea unei decizii după desfășurarea Congresului PNL, din 25 septembrie.
Gruparea PNL-Cîțu are un plan să-i răzgândească pe USR-iști, desigur, pentru a se menține la Palatul Victoria.
ATACURI SPRE COTROCENI. Doar firav, Stelian Ion, ex-ministrul demis de prim-ministrul Florin Cîțu de la cârma Ministerului Justiției, l-a atacat pe Preș. Klaus Werner Iohannis.
Totuși, săptămâna trecută, în cadrul unei confruntări interne din USR-PLUS, între cei trei contracandidați la șefia formațiunii, la Congresul din 2 octombrie, copreședintele Dacian Julien Cioloș – care, culmea tupeului, s-a autopropus ca nou prim-ministru – i-a arătat și el „pisica” Preș. Klaus Werner Iohannis. „Nu știu cât de mult ne putem baza pe președintele Iohannis în rezolvarea acestei crize, dar dânsul, dacă vrea să contribuie, are toate instrumentele pe care să le folosească”, a precizat eurodeputatul.
Președintele este criticat ca prestație de oficialii USR-PLU, de reziști, dar și de jurnalista Ioana Ene Dogioiu, considerată o apropiată a zonei de intelligence”, care, într-un editorial, îl critică pe Klau Iohannis.
SE PUNE DE-O SUSPENDARE A PREȘEDINTELUI?! Cum mai aminteam, Orban Ludovic îl atacă și el pe președinte, cu orice ocazie, fiind fie naiv ori are un plan, probabil de suspendarea acestuia, bine pus la punct, împreună cu Barna Dan, Dacian Julien Cioloș și George Simion, copreședinte al AUR.
CRIZĂ ECONOMICĂ ȘI SOCIALĂ. Și iată că țara este guvernată prost, iar niomeni dintre politicienii aflați la putere nu se sinchisește de criza economică și socială, provocată de creșterea explozivă a prețurilor la toate produsele, cât și ale tarifelor la curentul electric, la gazul metan ori la combustibili.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here