C.S. Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu a organizat Seminarul de Karate Kyokushinkai pentru Copii, Juniori, Tineret şi Seniori

567

Sub auspiciile IKO KYOKUSHINKAIKAN şi Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional din România, s-a desfăşurat, la Târgu-Jiu, în perioada 16-18 martie 2018, cea de-a XII-a ediție a Seminarului de Karate Kyokushinkai pentru Copii, Juniori, Tineret şi Seniori. Evenimentul a fost organizat de C.S. Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu.

Seminarul de Karate Kyokushinkai pentru Copii, Juniori, Tineret şi Seniori a fost coordonat de către Shihan Horaţiu-Adrian Neagoie- 6 DAN, în calitate de preşedinte al Federaţiei de Kyokushinkai Tradiţional din România, și a fost organizat de către sensei Dorin Dumitru-3 DAN. Seminarul a fost deschis tuturor practicanților de karate kyokushin, fiind dedicat maestrului fondator MASUTATSU OYAMA, 10 DAN Karate Kyokushinkai și s-a finalizat cu Examen de Grad Kyu. Potrivit organizatorilor, toate antrenamentele au urmărit alinierea la standardele Honbu și au constat în Honbu Kihon și Kata, Kihon Ido, Bunkai, Ido-geiko, Goshin-jitsu, Kumite, parcurgerea standardelor programei de examinare. „Mulţumim Shihan Horațiu-Adrian NEAGOIE, pentru toate sfaturile şi învăţăturile primite! Mulţumim părinţilor pentru susţinere! Felicitări celor care au fost admişi la examenul de grad kyu! Urăm mult succes sportivilor care participă, în perioada 23-24 martie 2018, la Campionatul Naţional de la Galaţi!”, transmite sensei Dorin Dumitru-3 DAN.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here