Bursa pentru căpşunari se ţine la Craiova

259

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj anunţă organizarea de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES, a unei burse a locurilor de muncă pentru 800 de posturi vacante în Spania, ca şi lucrători în agricultură – femei cu vârsta 18 – 40 de ani, pentru cules de căpşuni, primite din partea firmei Surexport Compania Agraria SL.
Bursa va avea loc săptămâna viitoare, în ziua de 27 ianuarie 2016, la Centrul Multifuncţional din Craiova, strada Târgului, nr. 26, începând cu ora 09.00. Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână. Salariul oferit este de 40 euro brut/zi, conform convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi. Data estimată de angajare este 15 februarie. Pentru aceste locuri de muncă nu se solicită comision.
Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: cerere tip, anexa 3 bis (tipizat), copie BI/CI cu o valabilitate de minimum șase luni, CV Europass în limba română (tipizat), copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare, adeverinţă medicală eliberată de la medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă, cazierul judiciar în original, care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate șase luni) şi un dosar cu şină.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here