Burlan şi Dian, la cheful Minprestului de la cârciuma lui Cherciu

263

Daniel Burlan, şeful Consiliului de Administraţie al Minprest Serv Rovinari, şi preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, au fost oaspeţii de seamă ai chefului organizat pe 14 august la motelul “La narcise” deţinut de Ştefan Cherciu, membru PPDD Gorj, şi aspirant la postul de director general al SC Minprest. În cadrul chefului “sponsorizat” de candidatul Cherciu s-a pus la cale, spun martori la eveniment, inclusiv noua structură organizatorică, organigrama şi s-a stabilit inclusiv cine vor fi ceilalţi membri din conducerea unităţii.

Prin noua organigramă se măreşte numărul directorilor din Minprest de la 2 la 5. Adică va mai exista pe lângă directorul general şi directorul economic, un director tehnic, postul fiind deja atribuit pedelistei Elena Vintilescu, fostă directoare a unităţii, cercetată penal, director comercial a fost pus Alexandru Lopotenco, cumnatul lui Iustin Moţa, fost director tehnic al societăţii, în timp ce directorul de personal nu a fost încă stabilit.

PNL decide soarta Minprest-la chef
De altfel, în ultimele zile, s-au vehiculat deja numele potenţialilor câştigători ai funcţiei de director la Minprest, dar şi faptul că PNL-ul decide cine va conduce soarta a 1000 de salariaţi de aici. S-a vehiculat şi câştigătorul în persoana lui Ştefan Cherciu, văzut ca “pila” lui Dian Popescu, implicat în dosarul “sex cu minore” care a făcut vâlvă în Gorj în urmă cu câteva luni, dar şi numele lui Gabriel Giorgi, consilier municipal PNL, ales pe 10 iunie pe lista USL de la Târgu-Jiu.

Maşinile de serviciu la cheful lui Cherciu
Pentru a aniversa cei zece ani “glorioşi” de la înfiinţarea Minprestului, la cheful de pe centura municipiului s-a deplasat numai “spuma” unităţii. Este vorba despre directori, şefii de birouri şi şefii de Secţie ai Minprestului. Toţi participanţii la petrecere au văzut asta ca pe o sarcină de serviciu şi s-au deplasat la Târgu-Jiu la motelul ferit de ochii curioşilor, tocmai cu maşinile din dotare, adică cu autoturismele unităţii. Nu a făcut excepţie Vintilescu care a venit cu maşina de serviciu, deşi nu mai este director general şi nu ar trebui să mai aibă maşină la dispoziţie, autoturismul fiind plătit de Minprest. La cheful respectiv, select, nu au făcut parte nici măcar unul dintre cei 1000 de muncitori ai unităţii care au trebuit să sărbătorească pe propriul buzunar un deceniu de Minprest. În atare codiţii ne întrebăm cât vor conta CV-urile depuse pentru funcţiile de conducere de la Minprest şi interviu de selecţie, dacă deja câştigătorii au fost stabiliţi cu burta plină de către cei care conduc politic Minprest Serv.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here