Burlan, invidios pe Trufelea

565

burlan pdlŞi când are cu ce se lăuda, Daniel Burlan, directorul general de la SNLO n-o face şi asta pentru că nu acceptă ca cineva să gândească mai mult ca el. De curând, EMC Roşia a finalizat o invenţie cu ajutorul căreia se reduce consumul de energie cu aproape jumătate. Pentru că această invenţie nu poartă numele lui Burlan pe ea, directorul general a murit de invidie şi nu l-a lăsat pe directorul exploatării să prezinte presei un asemenea proiect.

Antipatiile dintre directorul general al SNLO, Daniel Burlan, şi directorul Exploatării de Carieră(EC) Roşia, Cosmin Trufelea, sunt deja cunoscute. Mai nou însă, aflând că Trufelea are simpatizanţi pe la Ministerul Economiei şi că s-ar afla în cărţi pentru a ocupa funcţia de director general al SNLO, actualul director Daniel Burlan i-a făcut numai şicane. Mai mult, i-a căutat în „coarne” şi l-a sancţionat pentru că nu ar fi comunicat la SNLO defectarea unui utilaj. Una peste alta, în aceste zile, EMC Roşia ar fi putut să se laude cu o faptă bună. Dar nu a făcut-o..

Burlan, proprietar pe SNLO

O invenţie prin care este economisită energie. Astfel, la cariera Roşiuţa a fost gândit un motor de 630 de kw care reduce consumul de energie cu până la 40%. Interesaţi de această invenţie au fost şi cei de la Complexul Energetic Rovinari şi Turceni care s-au şi dus să îl vadă. Dar că, din ordinul lui Burlan, jurnaliştii care au mers să vadă această invenţie au fost opriţi. Burlan a explicat că presa este mai interesată de primele pe care le primesc angajaţii SNLO decât de aceste lucruri şi a interzis directorului Cosmin Trufelea prezentarea acestui subiect. “Vom face o conferinţă de presă şi atunci vom prezenta această invenţie. Până atunci nu aveţi voie să filmaţi”, a precizat Daniel Burlan, considerându-se moşier pe SNLO.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here