Burlan a trimis Corpul de control al CEO la Minprest!

7669

Corpul de control al Complexului Energetic Oltenia efectuează, de la începutul acestei săptămâni, unele verificări la Minprest Serv SA, societate la care compania energetică deține 95% din acțiuni. Potrivit unor informații, controlul vizează și faptul că directorul general al societății, Gabriel Gârjoabă, și-a reparat un TIR, pe care tocmai îl achiziționase din străinătate, la service-ul Minprest!

Daniel Burlan, preșe-dintele Directoratului CEO, a dispus Corpului de control al companiei să efectueze verificări ale activității societății Minprest Serv SA, în contextul în care au apărut informații cu privire la unele reparații pe care directorul general, Gabriel Gârjoabă, le-a efectuat la service-ul unității la autovehiculul său personal. Mai exact, luna trecută, Minprest Serv a pus în funcțiune un service auto la Vârț, pentru a fi reparate mașinile societății, însă prima mașină care a intrat la reparat este un DAF, pe care directorul Gârjoabă tocmai și-l cumpărase din străinătate.
De fapt, autovehiculul a avut nevoie de o revizie pentru a putea trece prin RAR, în vederea înmatriculării, iar mecanicii Minprest și-au dat toată silința pentru ca afacerea personală a directorului să nu stea pe loc. Acum, Corpul de control verifică dacă Gârjoabă a plătit societății serviciile de care a beneficiat ca persoană fizică. Există unele informații și cu privire la unele angajări pe care societatea le-a făcut, în ultima vreme, multe dintre acestea pe filieră liberală, și asta în contextul în care, la 30 iunie a.c., societatea avea 976 de angajați, cu 118 mai mulți decât la aceeași dată a anului trecut, iar potrivit bugetului se preconizează că va încheia anul cu 1.152 de salariați și cu pierderi nete de 531.000 de lei. Gabriel Gârjoabă a fost numit în funcția de director al Minprest Serv SA în noiembrie, anul trecut.
Claudiu Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here