Burduja, vizită secretă la Cotroceni

739

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, ar fi făcut o vizită la Cotroceni. Poate fi un semn că PNL caută soluții și ajutor pentru a câștiga Capitala unde contracandidatul principal este Nicușor Dan.

În imaginile suprinse de jurnaliștii de la Cancan.ro., poate fi observată mașina de campanie a lui Sebastian Burduja, atât la momentul intrării în curtea Palatului Cotroceni, cât și la plecare.

Până în prezent, se pare că doar candidatul PNL se aflat în ascensiune în preferințele bucureștenilor, Nicușor Dan înregistrând o scădere pe fondul controverselor din ultima perioadă privind finanțările rusești ale campaniei sale, Gabriela Firea stagnează, iar Piedone scade în sondaj.

Această întâlnire secretă poate avea legătură cu faptul că Nicolae Ciucă s-a afișat public cu actualul primar general, Nicușor Dan. Sebastian Burduja a declarat că „nu știe care sunt detaliile de acolo” cu privire la fotografiile în care Nicușor Dan și Nicolae Ciucă apar zâmbitori, în tribună pe Arena Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here