Bunoaica, supărat pe Boza că a pus “sindicatele independente” în umbra FNME

345

O înâlnire care trebuia să aibă loc marți la ora 16.30 la sediul executivului CE Oltenia din Târgu-Jiu, între directorul general Sorin Boza și ,,sindicatele independente” din companie, nu s-a mai organizat pe motiv de FNME. Mai exact, Boza ar fi preferat să stea la taclale mai mult cu liderii Federației Naționale Mine Energie, întruniți marți la sediul CEO, întrevederea durând mai mult decât se prognozase de către directorul general, asta în timp ce cățiva sindicaliști îl așteptau pe la ușă.

După ce au stat două ore în plus peste ora stabilită în vederea întâlnirii cu Boza, o parte a liderilor respectivi, supărați, au plecat din sediul companiei, la discuția, pe întuneric, rămânând doar Constantin Crețan și Ion Dumitru. “M-am supărat pentru că domnul Boza nu și-a respectat programul trasat cu noi și a preferat să ne pună să așteptăm, în timp ce dânsul se trata, nu la Debarcader ci la sediul de la Gară, cu liderii FNME. Nu știu ce discuții a avut acesta cu sindicaliștii FNME dar, faptul că ne-a ignorat, timp de două ore, m-a supărat și m-a determinat să plec. Tind să cred că a făcut asta intenționat pentru a ne pune în umbra FNME, pe motiv că am fi mai mici ca număr”, a spus Nicu Bunoaica.

O chestie de educație
“Aș fi cerut, față în față cu Boza, o comprimare a grilei de salarizare, o ierarhizare de 1 la 5, aceste lucruri mulțumind minerii și energeticienii și provocând la CEO liniștea pe care și-o dorește domnul director general. Nu am avut ocazia asta, dar, știu că, colegii mei rămași la discuții au avut grijă să-i transmită lui Boza solicitările mele. Nu știu dacă ele vor fi puse în practică, scuza permanentă a directorului fiind, în ultimul timp: <<nu avem bani>>”, a conchis Bunoaica.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here