Bumbeşti-Jiu, în straie de sărbătoare

128

Picture 116Sâmbătă şi duminică bumbeştenii au sărbătorit o nouă ediţie a Zilelor Oraşului. Pe lângă activităţile cultural-sportive şi de divertisment organizate în localitate, la finalul săptămânii trecute, autorităţile au invitat persoane implicate în dezvoltarea localităţii la deschiderea oficială a manifestării.

Ion Călinoiu, şeful Consiliului Judeţean Gorj, Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, deputat de Gorj, Marius Borcan, preşedintele PC Gorj, consilieri locali, cetăţeni ai oraşului, oameni de afaceri şi salariaţi ai primăriei au participat astfel la deschiderea ediţiei 2012 a zilelor localităţii, aflate la intrarea în judeţul Gorj dinspre Hunedoara.

Bumbeşti-Jiu, localitatea aflată la intrarea pe Defileul Jiului, a marcat ieri o nouă ediţie a Zilelor Picture 142Oraşului. Autorităţile au pregătit un program diversificat pentru cetăţenii localităţii, primarul organizând chiar şi o masă festivă şi oferind diplome oamenilor care s-au remarcat în dezvoltarea localităţii. Indiferent de culoarea politică ori de faptul că acum sunt contracandidaţi în lupta Picture 034electorală, bumbeştenii dar şi liderii principalelor partide de la Târgu-Jiu, au venit la deschiderea oficială a manifestării. Ion Călinoiu le-a urat la mulţi ani Picture 077bumbeştenilor spunând că în ultimele două decenii nu a participat decât la una dintre ediţiile Zilelor Oraşului Bumbeşti-Jiu. ,,Nu am lipsit decât la o aniversare a localităţii, plecând din localitate, în rest am fost alături de bumbeşteni la zi de sărbătoare. De fiecare dată le-am spus oamenilor de aici că lucrurile bune se văd la asemenea întruniri. Aici se îmbină utilul cu plăcutul şi trebuie să Picture 095tragem învăţămintele necesare ca să nu ne mai contrăm politic, să nu ne scoatem în faţă orgoliile, să dăm dovadă de înţelepciune şi înţelegere şi să trecem peste momentele grele ale vieţii fiecăruia dintre noi. Suntem într-o situaţie destul de grea dar lucrurile grele legate de închiderea spitalul trebuie să fie prioritatea noastră ca şi modernizarea drumului rămas nerealizat în proiectul început încă din 2009 de la Rovinari la Bumbeşti-Jiu”, a declarat Călinoiu.

Picture 143Sprijin de la Ponta

Dian Popescu a menţionat şi el că problemele localităţii se vor rezolva o dată cu noul mandat al primarului în exerciţiu, asta şi ca urmare a Guvernului Ponta care va sprijini judeţul Gorj. Viceprimarul PDL, Ilie Crintea, a vorbit şi el scurt în faţa invitaţilor cerându-şi scuze în numele parlamentarilor PDL absenţi de la întâlnirea de sâmbătă, pe motiv că se aflau la Bucureşti la lansarea propriilor candidaţi în lupta electorală din 10 iunie.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here