Bugetul Primăriei Motru, votat fără sprijinul PNL, PMP și USR

1780

Bugetul Primăriei Motru a trecut joi, cu zece voturi, în ședință de îndată. Alianța de Dreapta a votat împotrivă deoarece actualul primar a dus toți banii pe investiții. Practic, bugetul actual are în vedere dezvoltări pe partea de sănătate, infrastructură, apă, canal, educație, cultură, reparații străzi și alei, balastare drumuri sătești, reparare monument, lucrări la UATAA și la direcția Publică, modernizare școli.

Acest lucru a nemulțumit Dreapta din CL, care a votat împotrivă. Primarul Cosmin Morega le-a mulțumit celor zece consilieri locali care au înțeles importanța bugetului și felul cum vor fi cheltuiți banii publici în acest an.
Se vede încă o dată că acei consilieri publici din minerit, în frunte cu fostul primar, susținuți de fostul senator, au încercat blocarea investițiilor în zonă, în detrimentul apropiaților și a oamenilor influenți.
,,Mulțumesc consilierilor locali ai PSD, unui consilier USR și a doamnei consilier de la PMP, care au votat pentru, înțelegând că Motru are nevoie de dezvoltare pe toate palierele, investiții ce se regăsesc în bugetul acestui an, și împreună cu toți le vom duce la îndeplinire.
Atrag atenția consilierilor din minerit care vremelnic ocupă posturi de ,,directori” ori șefi birou ori așteaptă să fie numiți în astfel de funcții politice în care nu acced profesional că, odată și odată, aceasta cutumă va lua sfârșit. Important în viața este să clădești și să lași ceva în urma ta pentru copii, părinți, bunici, cetățeni ai localității pe care o prezinți și nicidecum doar pentru postul tău, al familiei tale și nu în ultimul rând doar pentru buzunarul tău. De la bun început am spus că voi respecta legea, voi face tot ce este legal, chiar dacă acest lucru îi nemulțumește pe oamenii politici influenți și pe cei cu potențial financiar din zona Motru. De nimic nu îmi este rușine în întreaga perioadă de când sunt primar și îi asigur pe toți cetățenii de sprijinul meu necondiționat pentru dezvoltarea localității, indiferent de piedicile pe care le-am întâmpinat și le voi întâmpina”, a declarat primarul Cosmin Morega. Bugetul municipiul este de 740.000 de lei, în acesta intrând surse de finanțare pentru școli și persoane cu dizabilități. Efectiv, bugetul primăriei, raportat la încasările din 2020 și cu prevederile de la CJ Gorj, nu depășește 220.000 de lei. Va fi un an greu pentru Motru, dar bugetul va fi bazat exclusiv pe investiții care în oraș au început să prindă conturi.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here