Bugetul pe 2012 al SJA Gorj, asemănător cu cel din 2011

136

NiculescuServiciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj va avea un buget destul de bun în acest an. Potrivit conducerii SJA Gorj, bugetul se pare că va fi asemănător celui din 2011. Managerul Marinică Niculescu spune că, în acest context, activitatea Ambulanţei se va derula fără probleme.

Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) susţine că anul 2011 a fost unul foarte bun pentru instituţia pe care o conduce. Niculescu a fost numit director interimar al SJA Gorj la mijlocul lunii mai 2011. Deşi doar jumătate din activitatea de anul trecut a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj a fost coordonată de Niculescu, el spune că în acea perioadă s-au realizat obiective importante.

Buget bun, în 2012

Deocamdată, conducerea SJA Gorj nu ştie cifra exactă a bugetului pe anul 2012, însă se pare va fi asemănător cu cel de anul trecut. “Bugetul încă nu l-am primit; cifra o vom afla în momentul semnării contractului cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Din câte am înţeles, va fi aproximativ cam cât cel de anul trecut şi dacă ne vor da cât ne-au dat în 2011 ne vom descurca”, a precizat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Managerul Niculescu şi-a stabilit o serie de obiective ce vor fi îndeplinite în acest an. “Vom termina reabilitarea sediului central al Ambulanţei, dar şi substaţiile, pentru că îmi doresc să realizez condiţii egale pentru toţi angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Avem 211 angajaţi şi toţi merită condiţii foarte bune. Echipamente de lucru deja le-am făcut; o parte le-am şi distribuit, restul urmează a fi distribuite în această lună. De asemenea, în acest an vom realiza şi planul de pregătire profesională a personalului nostru, acesta realizându-se atât pe plan local, cât şi prin serviciile Ministerului Sănătăţii”, a explicat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here