Bugetul CEO, strâns legat de salariile membrilor Directoratului şi a Consiliului de Supraveghere

243

În lipsa bugetului Complexului Energetic Oltenia(CEO), salariile pe care vor să şi le stabilească membrii Directoratului şi ai Consiliului de Supraveghere erau apă de ploaie. Ştiind însă că ieri bugetul era supus aprobării Guvernului, conducerea CEO a stabilit o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor(AGA), joi, pentru a aproba banii doriţi de boşii CEO şi eventual şi ridicarea lor grabnică. Şedinţa AGA va începe joi la ora 14.00, la Turceni.

În şedinţa AGA a CEO, care va avea loc mâine se va stabili printre altele şi preluarea Minprest Serv, Medserv Min şi UEF Motru de la fostul SNLO în subordinea Diviziei de Dezvoltare a CEO. Acest lucru ar parafa de altfel viitoarele modificări care se vor face, în structura de conducere, de la aceste unităţi. Tot pe ordinea de zi se mai afla şi stabilirea remuneraţiei pentru şefii CEO, membri ai Directoratului şi ai Consiliului de Supraveghere, sumele fiind exorbitante. Se doreşte însă recuperarea aşa-zisului timp pierdut pentru cei care prestează în aceste funcţii.

Salarii stabilite pentru viitorii directori
De altfel, AGA va stabili mâine salarii pentru viitorii membri ai Consiliului de Supraveghere al CEO, deoarece după patru luni actualii componenţi ai acestui organism vor fi schimbaţi. La fel se va întâmpla şi cu Directoratul, salariile ce vor depăşi 20.000 sau chiar 30.000 de lei, în funcţie de criteriile de performanţă, nu vor intra decât pentru scurt timp în buzunarele celor care dau acum din coate pentru aceşti bani.
Anamaria Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here