Buget de peste 700.000 euro pentru masa bolnavilor

532

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu a alocat un buget de peste 3,7 milioane de lei pentru achiziția de alimente. Mâncarea pacienților este preparată de către spital, renunțându-se la serviciile firmelor de catering. Contractul este împărțit în mai multe loturi și se va încheia pe o perioadă de doi ani.

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu are o bucătărie proprie pentru a pregăti masa pentru pacienții internați în cele trei locații ale unității sanitare. Spitalul a investit câteva sute de mii de lei pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea bucătăriei.
Contractul pentru achiziția alimentelor este împărțit în 35 de loturi și vor fi cumpărate produse de bază, de la legume și fructe, până la carne de pui sau pește – macrou.
Acordul-cadru se va încheia pe o perioadă de 24 de luni. Licitația este una deschisă, iar valoarea minimă a contractului este de 314.684 lei, iar cea maximă de 3.770.224 lei, fără TVA.
Criteriul de atribuire al contractului este cel mai bun raport calitate-preț. Componenta financiară contează în proporție de 85%, iar termenul de livrare – 15%.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 25 iulie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here