Bucurii dulci de la Morega, pentru copiii Centrului Maternal și cei ai Centrului de Zi din Târgu-Jiu

530

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice, Dan Morega, le-a adus dulciuri de la Chișinău, copiilor de la Centrul Maternal și Centrul de zi, aparținând DGASPC Gorj. Morega face, de altfel, acest gest caritabil deja de mult timp, o spune Gheorghe Milosteanu, directorul instituției.

Sărbătorirea zilei de 1 iunie, pentru beneficiarii de servicii sociale oferite de CSAPR Târgu Jiu, a continuat și în săptămâna aceasta.
,,A devenit o practică din partea unor oameni de bine, cu un suflet mare, să ofere cu prilejul acestei sărbători, cadouri copiilor cu posibilități restrânse. Așa se face că domnul Morega Dan Ilie, președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice a adus și anul acesta, ca și în anii anteriori, cadouri pentru copiii din unitatea noastră.
Prin gestul său cu mari semnificații emoționale, acesta a reușit să aducă zâmbetul și bucuria pe fața tuturor copiilor noștri, care la rândul lor i-au spus poezii și i-au transmis mulțumirile lor. Transmitem domnului Morega Dan Ilie toate gândurile noastre de bine alături de aprecierile cuvenite”, a declarat directorul Milosteanu.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here