Bucuria lui Scaraoschi

399

Adâncit într-un fotoliu, Scaraoschi îşi freca satisfăcut mâinile. Venise de la o importantă consfătuire secretă a “mai marilor lumii”, unde luase parte, deşi nevăzut, influenţând deciziile adoptate…
Printre altele, multe decizii priveau “ţara lui Zalmoxe”, aflată în pragul a două alegeri: europarlamentare şi presidenţiale.
Bucuros că-i reuşise să aducă de partea sa pe un lider “frumos ca Adonis şi viclean ca şarpele ce ispitise pe Eva”, Scaraoschi comandă o masă bogată stropită din belşug cu vodcă de la Ivan. (Numai când îşi amintea de Ivan Turbincă îl treceau năduşelile)
Masa era servită de îngeriţe decăzute, care făcusera odinioară furori în rai, de aia au fost alungate şi trimise la “munca de jos”- la propriu, să nu ispitească sfinţii. Îmbracate mai sumar ca Ciociolina şi cu buzele roşii ca focul veşnic…
Un aghiotant îl întrebă:
-Întunecimea Voastră, dar ce avantaj avem noi din destabilizarea situaţiei din România?
-Prostule, pentru că m-ai indispus te pedepsesc să stai un mileniu fochist în sala cazanelor, pentru a întreţine focul veşnic atât de necesar clienţilor prezenţi şi viitori. Dar mai întâi să îţi răspund: În România se instaurase o stare de aproximativă normalitate, de pace, între doi giganţi aflaţi la conducerea ţării. Pentru asta mi-am pus la lucru slujbaşii mei văzuţi şi nevăzuţi, care în alianţă cu un viitor client – în prezent care se crede stăpân pe România şi care este cel mai viclean om de la Cain încoace, am băgat “pile”, adică “cai troieni” între ei determinându-l pe cel cu nume de floare să-şi retragă “trupele”, adică PNL-ul – din alianţa USL, lăsându-l pe Ponta în baltă.
Numai stricarea stării de normalitate mă bucură nespus, şi cum să nu mă bucur când cei mai mulţi clienţi îmi sunt asiguraţi de acel monstru creat sub alt nume (PNA), de un fost premier, care a căzut în propria-i capcană…
Păi cum să nu mă bucur când observ că în timp ce un vice-premier este acuzat pe nedrept de falsificarea referendumului din 2012, iar “cel mai viclean om” din ultimele 7 milenii, care îndemna făţiş întreaga ţară nu este pedepsit.
Cum să nu mă bucur, când văd că până la falimentarea iadului se vor mai arde miliarde de kilotone de combustibil în cazanele mele?
Şi liberalii ăştia, “care nu au nici în clin nici în manecă” cu doctrina iniţială a marelui lor conducător (I. I. C. Brătianu) care împletea iniţiativa particulară cu reforme sociale şi la care nevoile patriei erau puse înaintea nevoilor de partid, îşi acumulează averi nemăsurate, uitând ce a spus Neprihănitul Fiu: “Mai repede va trece cămila prin urechile acului, decât bogatul în împărăţia cerurilor”.
-Excelenţa Voastră Întunecată, îndrăzni un drac cu vechime în rele, românii au trecut în masă la credinţă şi îi vom pierde de clienţi.
-Te înşeli! Nu uita că sărăcia dă naştere la răzvrătiţi, la păcătoşi, deci potenţiali clienţi. Mai marii românilor “fac frumos din buze”, dar sunt mai atei ca Lucretius Caro sau Heraclit! Nu uita: Cel veşnic ne-a dat sarcina de procurori ai sufletelor şi administratori ai închisorii veşnice care se cheamă iadul! Şi nu uita drac prost ce eşti, că la noi este cu adevărat “separarea puterilor”! Dumnezeu nu se bagă, deşi cunoaşte ce este în sufletele tradătorilor, dar vrea să vadă până unde merge răutatea lor. Ca de exemplu răutatea acestui “Batalion disciplinar”, mai fundametalist decât partidul care l-a adus la putere pe acel nebun în 1933… Parcă au fost otrăviţi toţi cu otrava trădării, sau poate le este frică de marele trădător din fruntea lor.
Şi în întunecimea ultimelor evenimente vă ordon şi arătă cu degetul la o divizie de drăcuşoare superbe şi la un batalion de “Adonişi” cu “simţăminte inverse”:
Mergeţi în România şi insuflaţi vrajbă între români, insuflaţi dorinţe aprige de răzbunare aceluia care poartă un nume făcut parcă spre a-i masca cugetul întunecat. La luptă! Băgaţi zânzanie între ei! Noroc că avem printre ei şi pe “veşnicul Iago” de la Cotroceni care se crede stăpân pe veci în România!… Să nu fie o secundă de pace în România! Faceţi pe “dracu-n patru” să nu se împace cei doi mari. Şi atenţie: Corupeţi în continuare pe pământeni! Ce vreţi, să băgăm iadul în insolvenţă? Iar voi, frumoasele mele îngeriţe decăzute, folosiţi-vă meşteşugul şi băgaţi-vă în aşternuturile românilor cu funcţii mari! Continuaţi “încrucişarea”! Nu şi-au dat seama românii că nu mai au demult gena curată de la geneză. Militaţi pentru înfiinţarea bordelurilor. Pe cei vrednici îi voi premia la vară cu concedii pe planetele vecine! Aţi înţeles?
Şi nu uitaţi că vin europarlamentarele unde veţi fi ajutaţi de agenţii mei portocalii de la Bruxelles…
-Înţeles, Întunecimea Voastră, răspunseră dracii în cor, iar vocea lor provocă furtuni de se frângeau copacii şi tsunami-uri uriaşe inundau ţărmurile…
Iar dracii se făcură nevăzuţi şi apărură simultan ca domni şi fermecătoare doamne, în toate cabinetele luxoase ale României, de la Sala Palatului la palatele Victoria şi Cotroceni.
Iar Scaraoschi le mai ordonă la dracii rămaşi să atragă pe fundamentaliştii arabi care ne dau “materie primă” pentru sala cazanelor…
Cât mai ţine! Până s-o deştepta prostimea şi va înţelege, cum spunea poetul acela persan că: “Şi cerul şi infernul sunt în ei”, îşi vor putea construi o viaţă mai bună numai prin forţa lor. Şi ne vor scoate la pensie!
Dar până atunci…Şi Scaraoschi se porni pe un râs luciferic de mustea ţiţeiul în Orient şi se dărâmau casele în Algeria…
PS: Îi urez Dl. Crin Antonescu, fiind al 13-lea preşedinte al PNL-ului ca acest numar să îi poarte noroc! Pare-se că nu i-a purtat noroc destabilizând România şi făcând pe placul “Tălpii Iadului”!
Gh. Rădulescu       

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here