Bucureșteanul arestat la Târgu-Jiu, după ce ar fi amenințat o femeie că va publica imagini compromițătoare, rămâne în arest

829

Bărbatul din București, fost ofiţer al Serviciului Român de Informații,  arestat în luna iulie, de magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu, după ce s-ar fi dat drept angajat al Guvernului și ar fi reușit astfel să păcălească o femeie de la care ar fi obținut 500 de lei și pe care ar fi șantajat-o, va rămâne în arest. Decizia a fost luată, aseară, la Tribunalul Gorj, care i-a respins contestația.

,,Respinge contestaţia formulată de inculpat. Obligă contestatorul la plata către stat a sumei de 50 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, a stabilit instanța.

Inculpatul în vârstă de 50 de ani, din București, a fost prins în flagrant în Capitală, de către poliţişti din cadrul Direcției Generale Anticorupție. ,,Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a fost sesizat, printr-o plângere, de către persoana vătămată B.B.M., cu privire la faptul că a fost amenințată cu diseminarea unor imagini și filmulețe compromițătoare de către inculpatul D.I.M. Acesta din urmă și-a atribuit calitatea mincinoasă de angajat în cadrul Guvernului României și, prin folosirea unor manopere dolosive, a determinat persoana vătămată B.B.M. să-i remită suma de 500 de lei. Din probe a rezultat că pentru inculpat există suspiciunea rezonabilă că a săvârșit infracțiunea de șantaj, în concurs cu infracțiunea de înșelăciune. Acesta din urmă se află în stare de recidivă postcondamnatorie, fiind eliberat condiționat”, a declarat, pentru Gorjeanul, Camelia Caragea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, la scurt timp după reținerea bărbatului. În trecut, bărbatul s-ar fi dat drept judecător, reuşind astfel să păcălească mai multe persoane care aveau probleme cu legea, pentru a interveni pe lângă magistrați, în scopul soluţionării favorabile a dosarelor.
L.F.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here