Bucălăete l-a susţinut pe Vadim la sediul PRM

322

bucalaeteEvenimentele petrecute săptămâna aceasta la sediul PRM din Bucureşti i-a determinat pe unii lideri ai partidului din teritoriu să plece în Capitală pentru a-l susţine pe preşedintele formaţiunii Vadim Tudor în conflictul privind evacuarea din imobilul pe care partidul îl ocupa de o lungă perioadă de timp. Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, însoţit de câţiva membrii din organizaţie s-au deplasat şi ei la Bucureşti pentru a fi aproape de preşedintele formaţiunii politice.

Începutul de an 2011 a fost fulminant pentru PRM, care a atras atenţia opiniei publice prin modul de a protesta la o hotărâre judecătorească, considerată de peremişti nedreaptă. Asta deoarece Tribunul Vadim şi întregul partid a fost aruncat în stradă, în plină iarnă, fără a avea posibilitatea să se mute în alt spaţiu, aşa cum îşi desfăşoară activitatea şi alte formaţiuni politice. Televiziunile centrale au acordat spaţii ample şi transmisiuni în direct începând de marţi dimineaţa până la miezul nopţii, prezentând desfăşurări de forţe ale poliţiei şi un executor judecătoresc, care încercau să îl dea afară pe Vadim din sediul central. Peremiştii spun că imobilul cu pricina a fost câştigat, pe nedrept, de avocaţii unui cetăţean american, Andrew Caranfil, acest fost proprietar, fiind de negăsit de către liderii PRM care au încercat, fără succes, să-i dea de urmă. Supărarea celor de la PRM vine şi de la faptul că acel imobil l-ar fi primit în condiţiile legii după ce au fost evacuaţi dintr-un imobil câştigat şi acela de un alt fost proprietar.

Grupul PRM de la Gorj, la sediul central

Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, s-a deplasat la sediul central din Bucureşti în după-amiaza zilei de marţi. Reîntos în Gorj acesta a comentat cele petrecute în capitală. ,,Noi, cei de la Partidul România Mare, nu înţelegem de ce suntem singurul partid executat în acest mod barbar. Cei care deţin puterea în această ţară speră ca prin acest mod brutal să ne sperie, iar gândirea lor îi face să creadă că numai dacă ne lăsă fără sediul central, o să ne slăbească forţa şi o să oprească ascensiunea noastră, ce a devenit insuportabilă pentru ei în ultima perioadă. Îi deranjează enorm şi faptul că forţele politice de stânga au făcut front comun împotriva celor care batjocoresc românii încălcându-le drepturile, demnitatea şi onoarea. PRM a dezvăluit nenumărate cazuri de aşa-zise retrocedări în spatele cărora se aflau cei de la putere şi mafia imobiliară, nicidecum foştii proprietari, iar dacă aceste nedreptăţi se abat asupra unui partid, care reprezintă România în cel mai important for european, atunci românul de rând la ce să se mai aştepte de la politica celor de la PDL”, a declarat Bucălăete. ,,Am văzut ce ură era în privirea procurorului general Laura Kovesi care a anunţat, personal, că s-a început urmărirea penală a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, aceasta precizând că s-a sesizat din oficiu, iar acest caz va fi soluţionat de urgenţă. De ce nu se sesizează nimeni de la putere că scad salariile, cresc preţurile, românul moare de foame, este dat afară de la serviciu, se taie periodic din pensia vârstnicilor, alocaţia copiilor şi multe alte nedreptăţi cu care au fost împovăraţi românii de către un guvern PDL iresponsabil?”, s-a întrebat retoric prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, care este convins că prin demersurile pe care le-a făcut Corneliu Vadim Tudor şi avocaţii acestuia vor avea câştig de cauză.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here