Bucălăete: “Mă aştept să câştige Fugaru funcţia de secretar general adjunct în PDL”

245

bucalaete inscrPrim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, consideră că funcţia pe care o râvneşte fostul său coleg de partid, Ion Fugaru, va fi obţinută, sâmbătă, de acesta. Bucălăete spune şi motivul pentru care a ajuns la această concluzie, adică faptul că Fugaru este sprijinit, chiar dacă nu merită, de preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, lucru de care nu s-ar bucura cei doi contracandidaţi ai cărbuneşteanului.

În opinia lui Bucălăete, cel care va pierde postul din cauza lui Fugaru ar urma să fie Gheorghe Grivei. “Îmi pare foarte rău pentru directorul Gheorghe Grivei dar mă aştept ca pe 19 martie să câştige funcţia de secretar general adjunct, Fugaru. Atâta timp cât Fugaru a bătut palma cu Ion Ruşeţ, el va convinge delegaţii că se bucură de o anumită încredere din partea şefilor din PDL Gorj. Să nu uităm că atâta timp cât Fugaru era în PRM Gorj, a respectat cu sfinţenie deciziile luate de conducerea PDL, indiferent care erau acestea”, a declarat prim-vicepreşedintele Gheorghe Bucălăete. Liderul PRM Gorj a menţionat, de asemenea, că Fugaru în organizaţia pe care a părăsit-o recent nu era atât de important “cât de important îl consideră actualii colegi din PDL Gorj”.

Ion Fugaru şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al PDL Gorj, deşi pentru aceiaşi funcţie mai candidează şi Elena Cojocaru, prim-vicepreşedinta Organizaţiei de Femei a PDL şi directorul Gheorghe Grivei, ambii cu ştate vechi în organizaţia “portocalie”.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here