Brutărie amendată cu 10.000 lei

4039

În ultima săptămână, inspectorii DSVSA Gorj au efectuat circa 100 de controale în unități și obiective situate în Aninoasa, Albeni, Alimpești, Bâlteni, Berlești, Bustuchin, Bumbești-Jiu, Fărcășești, Hurezani, Licurici, Logrești, Padeș, Prigoria, Roșia de Amaradia, Rovinari, Stejari, Săcelu, Scoarța, Stoina, Târgu-Jiu, Turburea, Turcinești, Tismana, Țânțăreni și Vladimir, în domeniile alimentar și al sănătății și bunăstării animalelor.

În timpul controalelor efectuate au fost aplicate 9 amenzi în cuantum de 37.200 lei, unor operatori și persoane fizice din Godinești, Ionești, Motru, Mușetești, Padeș și Țânțăreni.

O brutărie a fost amendată cu 10.000 de lei pentru întreținerea necorespunzătoare a spațiilor de producție și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Tot cu 10.000 de lei au fost sancționate un snack-bar, pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, și un magazin de furaje pentru nerespectarea normelor sanitar veterinare în vigoare privind întreținerea spațiilor de comercializare a furajelor.