Bronz preţios pentru sportivele din Gorj

408

Atleta antrenată de Viorica Dima la CS Pandurii, Adela Bălţoi, a obţinut o medalie de bronz la semimaratonul internaţional desfăşurat la Salonic, la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi a fost deranjată de o accidentare, sportiva din Gorj a declarat că rezultatul este unul satisfăcător, iar pentru ea urmează competiţii extrem de importante.
“Am zis ca în România, la Bucureşti, am tot fugit, m-am gândit sa văd cum e şi în afara ţării. A fost un traseu uşor, o experienţă nouă, numai că eu nu am fost în cea mai bună formă. Am avut nişte probleme de sănătate, o problemă mai veche la piciorul drept. Sunt totuşi mulţumită că am venit pe podium, am reuşit să trec şi de o sportivă din Kenya. M-au impresionat organizatorii, daca ai o problemă se implică foarte atent, am avut parte de sprijin până când mi-am revenit. Sunt mai mult decât mulţumită de primirea şi susţinerea lor. Urmează o perioadă foarte importantă pentru mine. Alerg la Campionatul Naţional de Cros, care va avea loc sâmbătă, pe 21 octombrie, la Craiova. Dacă prind primele 4 locuri merg la Balcaniadă, si în funcţie de Balcaniadă, pot ajunge la Europene”, a declarat Adela pentru cotidianul Gorjeanul.
De asemenea, o altă sportivă din Gorj, care s-a stabilit acum la Cluj-Napoca, Laura Popescu (3:08:40) a reuşit să termine pe locul trei Campionatul Naţional de Maraton, desfăşurat la Bucureşti. Laura a ieşit şi campioană națională cu echipă, şi a obţinut şi un loc 5 la maratonul internaţional. Mai mulţi atleţi din judeţul nostru şi din ţară vor lua parte la Campionatul Național de cros pentru seniori, tineret și juniori 1, care va avea loc la sfârşitul săptămânii în Cetatea Banilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here