Brațul unui troleibuz vechi s-a rupt în centrul orașului Târgu-Jiu! Două mașini, grav avariate

749

Un accident ieșit din comun a avut loc, miercuri dimineața, în zona centrală a municipiului Târgu-Jiu, lângă piața de flori de lângă Școala Gimnazială nr.8. Asta, după ce brațul unui troleibuz al Transloc, aflat în mișcare, s-a rupt brusc și a căzut peste două mașini, care erau staționate în zona respectivă. Din fericire, nu au fost victime, dar incidentul a creat pagube însemnate posesorilor celor două autovehicule. Una dintre mașini s-a ales cu capota, portbagajul și plafonul grav avariat, după ce brațul respectiv a căzut pur și simplu pe aceasta. Scuza șoferului troleibuzului a fost că s-a rupt un rulment, care susținea brațul metalic respectiv, asta din cauza vechimii mijlocului de transport în comun.

• Transloc SA, bun de plată pentru două mașini avariate
• Troleele vechi, un pericol pentru târgujieni
• Poliția va soluționa cazul
• Troleibuzul stricat a blocat circulația zeci de minute

Două mașini, în valoare fiecare de peste 10.000 euro, au fost avariate, miercuri dimineața, în timp de staționau pur și simplu pe strada Unirii din Târgu-Jiu. Ambii șoferi erau în mașini când autoturismele lor au fost lovite din senin.
,,Soția a coborât să cumpere un buchet de flori, iar eu am rămas în mașină. M-am speriat îngrozitor când am auzit o bufnitură puternică și am realizat că peste mașină a căzut ceva greu. Am realizat că era brațul troleibuzului, care trecuse pe lângă noi. Am coborât alarmat și am evaluat imediat pagubele. Capota mașinii mele este terminată, deoarece brațul respectiv a tăiat pur și simplu caroseria. La fel s-a întâmplat și cu plafonul și cu portbagajul. Am cumpărat mașina anul trecut și am achitat 10.000 euro pe ea. Acum aștept să mi se plătească paguba. Bine că nu a fost nimeni pe lângă mașină, deoarece, cu siguranță, era mort acum. Brațul troleibuzului a căzut și a fost târât după acesta’’, a declarat unul dintre păgubiți.

Cumpăra o coroană de flori..
Omul povestește că și mașina aflată în fața sa, un Golf 4, a fost și ea zgâriată de brațul căzut de la mijlocul de transport în comun. În mașină se afla proprietarul, care a și plecat, imediat după, la o înmormântare în afara localității. Șoferul a rămas să-și rezolve problema cu cei de la Transloc după întoarcerea de la acest eveniment.
Transloc SA, societate aflată în subordinea Primăriei Târgu-Jiu, este obligată să repare pagubele create celor două autoturisme, poliția fiind cea care va media conflictul dintre părți, cazul fiind semnalat imediat după organelor competente.
Gravă este însă situația deplorabilă în care se află aceste mijloace de transport în comun care nu o dată au trecut prin astfel de incidente. Troleibuzul implicat, ieri, în accident are peste 20 de ani vechime și sute de mii de kilometri la bord.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here