BPN-ul ALDE a numit noua echipă de conducere a organizației de la Gorj!

821

Biroul Politic Executiv Național al ALDE a aprobat marți noua echipă de conducere a ALDE Gorj, din care fac parte: Norica Nicolai, în calitate de președinte al Biroului Politic Interimar, în timp ce afaceristul de la Turceni, Ion Iordache, primarul de Rovinari, Robert Dorin Filip, edilul de Drăguțești, Marian Constantin Pungan-directorul Parcului Industrial Sadu, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Nicolae Muja și fostul lider al organizației Dian Popescu sunt toți vicepreședinți.

Ca membri ai Biroului Politic Interimar al ALDE Gorj au fost desemnați următorii: Marius Borcan, Corneliu Căruceriu, Mihai Cosmin Ceaușescu, Ion Ciopălnoiu, Ion Cojocaru, Ilie Fuiorea, Daniel Horcea, Niculina Mocioi, Constantin Popescu, Eftemie Popescu, Marian Alexandru Popescu, Narcis Petre Remetea, Răzvan Rotaru, Dorin Dan Tașcău, Constantin Cosmin Trufelea, Dumitru Cristian Țein și Claudiu Dorinel Vodislav.
,,ALDE Gorj repornește la drum cu o conducere înnoită, care urmează să fie consolidată în perioada imediat următoare și cu alte achiziții de calibru, inclusiv din rândurile primarilor gorjeni. Căci oamenii serioși atrag lângă ei oameni serioși! În prezent, Gorjul are nevoie stringentă de politici responsabile și de lideri politici care să reprezinte acest județ cu adevărat, la nivel national. În ultimii ani, acest județ a ajuns o Cenușăreasă care a furnizat continuu nu numai energie electrică, ci și reusrse financiare importante la bugetul consolidat al statului, dar n-a primit aproape nimic înapoi. Gorjul are nevoie de investiții urgente în infrastructură, care nu s-au făcut în ultima perioadă tocmai pentru că acest județ n-a fost reprezentat, la nivel national, și pentru că nimeni nu s-a bătut, cu adevărat, pentru gorjeni”, a precizat, marți, primarul Robert Filip, cel care a și anunțat decizia de la centru.
Acesta a menționat că așteaptă în echipa ALDE ,,toți gorjenii care își doresc să contribuie la dezvoltarea acestui județ și la creșterea nivelului de trai al locuitorilor lui”.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here