Boza, prezent la Consiliul de Coordonare al Sindicatului Liber Independent CET Craiova II

292

La invitația președintelui Sindicatului Liber Independent de la CET Craiova II, Ion Vîlceanu, managerul CEO a răspuns prezent, Sorin Boza
participând astăzi la lucrările Consiliului de Coordonare al acestei structuri sindicale. Ședința a început însă cu un moment de reculegere în memoria colegului de la BNS și Federația Energetica, Ion Pisc Scrădeanu, sindicalist regretat de toți cei care l-au cunoscut, respectivului fiindu-i apreciată activitatea sindicală de-a lungul timpului.
,,Decesul neașteptat al colegului Pisc Scrădeanu reprezintă o adevărată pierdere pentru mișcarea sindicală dar, chiar și pentru administrația CEO,, a declarat, la finalul Consiliului de Coordonare, liderul Vîlceanu. Acesta a explicat și cum s-a desfășurat ședința din această după amiază. ,,După momentul de reculegere s-a trecut la ordinea de zi, aici domnul Boza a făcut o informare a situației companiei și a prezentat un istoric al negocierilor recent încheiate, răspunzând întrebărilor sindicaliștilor din sală. S-au mai abordat în acest cadru, în prezența a peste 30 de reprezentanți sindicali, membri ai sindicatului, prblemele legate de programul de disponibilizare, de programul de restructurare dar și de investiții și de reparații,, a menționat liderul de la CET Craiova II. Întâlnirea s-a încheiat în jurul orei 18.00, urmând să mai existe și altele similare în viitorul apropiat, managerul Boza arătându-se deschis să discute cu sindicaliștii orice problemă cu care aceștia se confruntă.
Sidicatul Liber Independent de la CET Craiova II are 580 de membri, dintr-un total de 639 de salariați ai sucursalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here