Borza de la Hidroelectrica nu acceptă preluarea sucursalelor de către CEO

185

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a respins public declaraţiile făcute săptămâna trecută de managerul Complexului Energetic Oltenia(CEO), Laurenţiu Ciurel, potrivit cărora CEO ar urma să preia o parte din sucursalele Hidroelectrica. Borza a menţionat astfel că el nu este de acord cu preluarea sucursalelor Târgu-Jiu şi Slatina, dar este de acord, în schimb, cu vânzarea microhidrocentralelor.

“Acest lucru nu se va întâmpla cât timp voi fi administrator judiciar al Hidroelectrica”, a afirmat Remus Borza, asta urmare a declaraţiilor de joi ale lui Ciurel care a susţinut în faţa presei că ar fi existat deja o discuţie pe tema preluării celor două sucursale ale Hidroelectrica din februarie, între ministrul Energiei, Constantin Niţă, şi administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza.
Hidroelectrica va organiza în perioada următoare licitaţii internaţionale în vederea vânzării celor 163 de microhidrocentrale pe care le deţine, a mai anunţat administratorul judiciar al Hidroelectrica. Acesta crede că din vânzarea microhidrocentralelor se pot obţine circa 200 de milioane de euro. Într-o primă etapă vor fi scoase la vânzare 70 de microhidocentrale.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here