Bocşe catalogat drept mincinos

274
Ion Fugaru spune despre fostul vicepreşedinte al PRM Gorj, Iulian Bocşe că ar fi „mincinosul mincinoşilor”. Liderul filialei susţine că fostul său adjunct nu a plecat din partid pentru că s-ar fi săturat de politică, ci pentru că şi-a schimbat domiciliul pe Bucureşti şi, din această cauză, nu mai putea rămâne consilier local la Crasna.

Fugaru nu a avut cuvinte de laudă despre fostul candidat al partidului pe Colegiul 2 la deputaţi, acesta precizând că în PRM Gorj va avea loc în curând o analiză internă întrucât în filială ar mai exista şi alţi „mincinoşi”.

Iulian Bocşe afirmă, în schimb, că nu doreşte să intre într-un conflict cu Fugaru, spunând doar că schimbarea domiciliului oriunde în Europa nu îl făcea incompatibil cu calitatea de membru de partid sau cu funcţia de vicepreşedinte. Acesta susţine şi acum că a plecat din organizaţie pentru că a observat o apropiere a filialei de PSD şi o slabă activitate în PRM Gorj. Bocşe afirmă că cele 11 voturi obţinute de candidatul PRM la Turburea la alegerile pentru postul de primar sunt o dovadă a muncii politice depuse de şefii PRM Gorj.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here