Boc i-a mulţumit lui Ruşeţ chiar dacă şeful PDL Gorj nu îl susţine

307

_MG_4831La finalul întâlnirii cu pedeliştii miercuri la Târgu-Jiu pentru a-şi prezenta moţiunea în cadrul Colegiului Director al PDL Gorj, Boc a ţinut să îi mulţumească preşedintelui PDL Gorj, senatorul Ion Ruşeţ, pentru climatul foarte bun pe care i l-a asigurat în prezentarea moţiunii, cu toate că acesta este unul dintre susţinătorii contracandidatului său, Vasile Blaga.

“Îi mulţumesc domnului preşedinte Ruşeţ că, deşi nu este unul dintre cei 33 de preşedinţi de organizaţii care au semnat moţiunea pe care o voi prezenta la congres, a asigurat un climat foarte bun pentru a dezbate direct cu colegii de partid soarta PDL după 15 mai 2011. Şi mă bucur că am întâlnit aici un colectiv de oameni care, aşa cum îi ştiam, au sufletul şi inima în PDL şi cu PDL şi împreună cu aceşti oameni după 15 mai vom duce partidul mai departe aşa cum din 2005 încoace l-am dus pentru a câştiga competiţiile electorale în care am fost angrenaţi”, a declarat Boc.

Premierul Emil Boc a declarat, de asemenea, la Târgu-Jiu, că nu va renunţa la funcţia pe care o ocupă acum în fruntea Guvernului dacă va câştiga un nou mandat ca preşedinte al PDL.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here