“Bobiţa” Zamfirescu, secretar general al judeţului cu acte în regulă

516

Fiica fostului secretar al judeţului, Zoica Zamifirescu, Cristina Zamfirescu-Rădulea, alintată drept “Bobiţa” de către apropiaţi, a fost prezentată, joi, de către Ion Călinou, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, ca fiind noul secretar general al CJ Gorj. Noul secretar are 31 de ani şi din punct de vedere profesional este foarte bine pregătit. “Bobiţa” este soţia directorului adjunct al Colegiului Naţional Tudor Vladimirescu, mai precis a profesorului de sport, Bogdan Rădulea.

Cristina a susţinut examenul pentru ocuparea acestui post şi a obţinut un punctaj bun, 94 de puncte la scris şi 95 de puncte la interviu. Aceasta a absolvit, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca – Facultatea de Studii Europene, Secţia Relaţii Internaţionale şi Studii Europene şi Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu – Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative – Secţia Drept. Ea mai este, de asemenea, absolvent YPS, master CEU Budapesta – manager public. “Concursul a fost pe data de 2 septembrie, iar actul de numire a fost emis pe 1 octombrie. Deocamdată nu mi s-a părut foarte greu, este o meserie foarte interesantă, încerc să îmi cunosc colegii, încerc să investesc în ei încredere, apoi să mă folosesc de capacitatea lor profesională, pentru că ştiu că sunt nişte profesionişti, o echipă de jurişti buni, de economişti buni şi aşa mai departe. M-am lovit de probleme curente, tot felul de hârtii. Am studii juridice, am terminat facultatea de drept la Târgu-Jiu şi studii Europene. Am fost manager public, din 2008, la Instituţia Prefectului Judeţul Gorj”, a declarat Cristina Elena Zamfirescu Rădulea.
Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj are încredere în noul secretar şi este sigur că se va descurca foarte bine.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here