Bobaru, indecis în privinţa candidaturii la şefia PNL Gorj

287

bobaruPrimarul din Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, încă nu s-a răzgândit în privinţa candidaturii sale la şefia PNL Gorj, dar nici nu a luat o decizie definitivă pentru a intra în cursă alături de Dan Ilie Morega.

Acesta spune că îşi dorea o schimbare a actualului preşedinte la întâlnirea liderilor liberali din partid la Braşov, lucru care nu s-a întâmplat. Primarul afirmă că, la Gorj, liberalii nu au parte nici măcar de dan-ilie-morega„perestroika”, acesta susţinând că politica lui Dan Ilie Morega este de a-i elimina pe cei care nu sunt cu el.

Bobaru se delimitează şi de liderul PNL Târgu-Jiu, Dian Popescu, cel care l-a susţinut deschis pe Morega în disputa de la Braşov. Primarul din Bumbeşti-Jiu afirmă că Dian Popescu „este paralel” cu politica, negând afirmaţia acestuia cum că împotriva lui Morega s-ar fi organizat un puci la nivel de filială. Edilul susţine că cei care nu sunt de acord cu actualul preşedinte al filialei sunt aleşi locali care se simt neglijaţi de către conducerea organizaţiei, Morega susţinând în ultimele săptămâni că tocmai cei care îl critică au avut rezultate slabe la ultimele alegeri prezidenţiale de anul trecut.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here