Boala “Iri şi Moni”, molipsitoare la Gorj! – Zamfirescu de la SNLO, în divorţ cu soţia sa judecătoare

303

deschidereFostul soţ al secretarului Consiliului Judeţean Gorj, Zoica Zamfirescu, de câţiva ani partener de viaţă al judecătoarei, Elena Zamfirescu, vrea să renunţe la mariajul cu magistrata Tribunalului Gorj. Procesul de divorţ a fost iniţiat chiar de Adrian Zamfirescu, care deţine funcţia de şef al Corpului de Control, Audit şi Juridic în cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia(SNLO).

Procesul se află pe rolul Judecătoriei Târgu-Jiu, fiind iniţiat de soţ, la jumătatea lunii martie. Motivul divorţului are, se pare, legătură cu gelozia exagerată a judecătoarei.

DIVORTLuni la Judecătoria Târgu-Jiu, magistrata Elena Zamfirescu şi soţul acesteia Adrian Zamfirescu au prima înfăţişare în procesul de divorţ iniţiat de soţul nemulţumit. Zamfirescu figurează drept reclamant în proces, în timp ce Elena, încă soţia sa, figurează drept pârâtă în dosarul deschis de soţ, pe data de 14 martie 2011. Magistrata şi şeful SNLO îşi vor expune problemele de cuplu în faţa unui judecător al Judecătoriei Târgu-Jiu, lăsând jena la o parte. Se pare că magistrata Ionela-Luisa Ceauşescu ar fi cea care va judeca procesul celor doi “Zamfirescu”, judecătoarea fiind specializată în astfel de speţe.

Deocamdată nu se ştiu cu exactitate care sunt însă motivele care l-au determinat pe Adrian Zamfirescu să renunţe la mariajul lui de câţiva ani cu magistrata Elena, dar se vehiculează că acesta ar fi excesiv de geloasă, ieşirile acesteia repetate deranjându-l pe şeful SNLO.

Trei, număr cu ghinion

Adrian Zamfirescu nu este însă la prima abatere de acest gen. Acesta a fost căsătorit până acum câţiva ani cu Zoica Zamfirescu, secretara Consiliului Judeţean Gorj, care şi după divorţ a optat să păstreze numele fostului soţ. Din această căsătorie a rezultat şi o fiică. După un mariaj lung, Zamfirescu a divorţat însă de soţia sa, lucrurile fiind tranşante, se vehiculează, în mod civilizat. Cei doi au rămas în relaţii bune, între timp lui Adrian Zamfirescu nereproşându-i-se de către fosta sa familie că şi-ar fi neglijat vreodată fiica ori nepoţelul. Relaţia bună cu fiica, fosta soţie şi nepotul său a corodat însă, se vehiculează, şi relaţia lui Zamfirescu cu actuala soţie Elena, deşi ambii au participat la botezul nepotului fiicei lui Adrian. Asta deoarece Elena Zamfirescu ar fi vrut o relaţie mai strânsă între Adrian şi familia fiului ei.

Între timp însă Zamfirescu mai are o relaţie de câţiva ani, dar care se pare că nu s-ar fi materializat într-o căsătorie. În urmă cu trei ani, spun apropiaţi ai cuplului, Adrian Zamfirescu hotărăşte să îşi pună din nou pirostriile. Şi o face, de data asta cu acte în regulă, cu Elena Zamfirescu, judecător la Tribunalul Gorj. Mariajul se desfăşoară fără probleme, cel puţin la prima vedere, cei doi arătând public că se înţeleg ca două persoane civilizate. Din mariajul celor doi nu au rezultat copii, Elena Zamfirescu având însă un fiu dintr-un mariaj anterior, acesta fiind avocat. Este vorba despre Miron Lucreţiu Gheju. Nora judecătoarei, soţia avocatului, este şi ea juristă la SNLO.

Trei mariaje şi toate trei…

Nici Elena Zamfirescu nu s-a aflat însă într-o situaţie mai avantajoasă decât soţul său. Şi magistrata a avut trei mariaje. Primul soţ i-a şi dat numele de Gheju, pe care magistrata l-a păstrat şi după divorţ, apoi ea s-a recăsătorit cu un anume Popescu şi în final, nu demult, cu Adrian Zamfirescu. Mariajul nu a rezistat, dovadă stând divorţul controversat dintre cei doi Zamfirescu. Cum însă divorţurile sunt la modă, cel puţin în lumea mondenă, “Zamfireştii” încearcă însă acum evitarea unui scandal de tipul “Pepe-Oana” sau “Iri şi Moni”.

Elena recuzată din cauza soţului

Până la divorţ însă, reamintim că magistrata Elena Zamfirescu a fost atacată profesional de mai multe ori în instanţă, ca urmare a serviciului soţul ei la SNLO şi în Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Turceni şi apoi ca urmare a muncii prestate la SNLO de nora acesteia. Ca urmare a relaţiilor de muncă a celor doi membrii ai familiei sale, Elena Zamfirescu, magistrat în cadrul Secţiei Conflicte de Muncă a fost recuzată de nenumărate ori, toţi cei care ajungeau la bară în speţe în care reclamau societatea minieră sau cea energetică, atacând relaţia Zamfirescu –SNLO, şi Zamfirescu-CE Turceni.

Divorţ ascuns sau public

Deşi apropiaţi ai Elenei Zamfirescu susţin că magistrata nu a fost într-o stare sufletească prea bună în ultimele săptămâni, procesul de luni ar putea să îi readucă zâmbetul pe buze. Asta dacă cumva judecătoarea care va discuta cu cei doi soţi le va stabili o perioadă de împăcare.

Se reîntoarce la Zoica?!

Unii cârcotaşi susţin însă că Zamfirescu s-ar reîntoarce la prima sa soţie, Zoica, cu are o relaţie încă apropiată, el nedorind să audă de continuarea mariajului cu Elena. Şi asta deoarece Zamfirescu pare că râvneşte la familia fericită creată în jurul secretarei Consiliului Judeţean Gorj, acum după ce a simţit pe pielea sa că ce e mult …strică.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here