Bloc nou de locuințe sociale. Licitație!

948

Noi locuințe sociale în municipiul Motru. Joi, 23 iulie, este data limită pentru depunerea ofertelor pentru noul bloc ce se va ridica pe str. Calea Tismanei. Investiția este din fonduri europene și depășește șase milioane de lei. În total, vor fi date în folosință 30 de noi locuințe.

„Este un bloc nou, ce va fi situat între blocul A1, magazinul Gospodarul și str. Calea Tismanei. Va avea trei etaje plus mansardă. Este o investiție prevăzută în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă «Îmbunătățirea calității vieții în municipiul Motru», a declarat primarul Gigel Jianu.
Blocul de locuințe sociale va fi structurat pe șase nivele (S+P+3E+M) și două scări, având suprafața construită de 577,15 metri pătrați. „Vor fi realizate 30 de locuințe: 10 apartamente cu o cameră și 20 de apartamente cu două camere. Vor fi realizate instalații de distribuție cu apă caldă și rece menajeră, instalații de încălzire, instalații de distribuție gaze. De asemenea, vor fi realizate instalații pentru telecomunicații, sistem de supraveghere video și vor fi instalate panouri solare. Clădirea este prevăzută la subsol cu adăposturi civile, câte un adăpost pentru fiecare scară”, se arată în caietul de sarcini.
Valoarea totală estimată a investiției este de 6,1 milioane lei, fără TVA.
Procedura de atribuire se derulează on-line. Termenul limită pentru depunerea ofertelor expiră joi, 23 iulie, ora 15.00.
Durata de realizare a investiției este de cel mult 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Peste 100 de localnici au făcut deja cereri către Primăria Motru pentru a primi o locuință.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here