Blaga vine la Gorj însoţit de Frunzăverde

259

blagaSecretarul general al PD-L, Vasile Blaga vine astăzi în judeţul Gorj pentru a-şi prezenta moţiunea. Blaga este candidat pentru şefia Partidului Democrat-Liberal. Alături de el se va afla şi preşedintele PD-L Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

După vizita lui Theodor Paleologu, la Gorj vine să-şi prezinte moţiunea şi secretarul general al partidului, Vasile Blaga, candidat la şefia PD-L. „Va veni de la Vâlcea, iar la Gorj va ajunge în jurul orei 18,00. Ne vom întâlni la Muzeul Judeţean. Vasile Blaga va fi însoţit de o delegaţie numeroasă, formată din aproape 15 persoane”, a confirmat purtătorul de cuvânt al PD-L Gorj, Dan Vâlceanu.

Printre delegaţii lui Blaga se va afla şi preşedintele PDL Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde care a anunţat că nu mai candidează la şefia PD-L, sprijinindu-l pe Blaga.

Secretarul general al PD-L se poate bucura şi de sprijinul organizaţiei de la Gorj, Ion Ruşeţ anunţându-l chiar pe Paleologu de faptul că îl susţine pe Vasile Blaga.

Se pregăteşte Boc

După prezentarea moţiunii, „O Românie Dreaptă, o Românie Europeană”, Blaga va susţine o conferinţă de presă.

Faţă de ceilalţi doi contracandidaţi ai săi, Theodor Paleologu a anunţat că are un avantaj, acela că nu ocupă o funcţie importantă în Guvern, astfel încât se poate plimba fără bătăi de cap prin toată ţară. Nu trebuie să dea explicaţii despre măsurile de austeritate, iar moţiunea sa nu este atât de studioasă, deci va fi citită.

Şi premierul Emil Boc va ajunge în Gorj, însă, cel mai sigur în week-endul de după sărbătorile Pascale.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here