Blaga, Ungureanu, Stolojan şi Marinescu, la mitingul PDL de la Târgu-Jiu

223

Deşi nu credeau că vor obţine autorizaţie pentru mitingul de vineri de la Târgu-Jiu, democrat-liberalii gorjeni au primit girul autorităţilor municipale pentru a protesta în Piaţa Prefecturii din oraş. Şi nu o vor face singuri, alături de câteva sute de protestatari portocalii, se vor afla liderii de la centru, în frunte cu Vasile Blaga, Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu şi Traian Ungureanu.

Comisia abilitată de la nivelul oraşului Târgu-Jiu a oferit autorizaţie pentru un miting pedeliştilor gorjeni. Acesta se va desfăşura vineri, fiind aşteptaţi aici între 500 şi 1.500 de membri de partid. Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj, s-a declarat ieri mulţimit că a obţinut locaţia dorită, adică Piaţa Prefecturii. Acţiunea de protest va debuta cu un marş care va începe vineri la 17.00 acesta urmând să se termine în jurul orelor 19.30. “Mitingul a fost autorizat pentru 1.500 de persoane, vor fi alături de noi şi lideri de la centru, printre care europarlamentarii Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu şi Traian Ungureanu. La acest miting vreau să se audă strigătul nostru şi al populaţiei din municipiu împotriva proastei guvernări, împotriva taxelor aberante, împotriva ultimei taxe de 7 eurocenţi pe litrul de combustibil. Cred că alături de noi vor fi şi mulţi alţi cetăţeni care nu sunt membri PDL”, a precizat Dan Vâlceanu.
PDL Gorj a depus la comisia abilitată, în ultimul timp, trei cereri de autorizare, iar comisia de avizare a aprobat mitingul abia după ce PDL Gorj a atacat în instanţă o dispoziţie a primarului care interzicea manifestaţiile în Piaţa Prefecturii.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here