Biroul Politic Județean al UNPR Gorj, întrunit în prima ședință! Iorga, votat prim-vicepreședinte al organizației

553

După validarea rezultatului alegerilor interne din UNPR Gorj, procedură realizată de BPN, la Târgu-Jiu s-a întrunit, sâmbătă, Biroul Politic Județean al organizației. În cadrul ședinței s-au făcut nouă numiri importante, mai exact a fost propus și votat drept prim-vicepreședinte al UNPR Gorj, Cristi Iorga, liderul filialei UNPR Motru, totodată, consilier municipal, în timp ce purtător de cuvânt al organizației a fost votat Silviu Sprînceană, consilier local la Țicleni.

Prima ședință de BPJ a UNPR Gorj, cu Sorin Lăcătușu președinte ales, s-a bucurat de prezența a 20 de membri. În acest for s-au stabilit o serie de măsuri importante pentru bunul mers al organizației, pornind de la votarea președintelui interimar de tineret, în persoana lui Eduard Fuiorea, și continuând cu votarea președintelui interimar al organizației de femei, în persoana Ancuței Ciortan, consilier local în Albeni. “Am stabilit ca în decursul acestui an să organizăm alegeri atât la organizația de tineret, cât și la cea de femei, UNPR Gorj bucurându-se de un număr mare de tineri, dar și de doamne și domnișoare care fac politică de centru stânga. Alături de cei votați, sâmbătă, adică de Cristi Iorga și de Silviu Sprînceană vom începe să punem în practică cele stabilite la Conferința Județeană din iunie. De altfel, un sondaj al CURS, arată că partidul este pe o pantă ascendentă. Ne vom pregăti astfel pentru alegerile europarlamentare, UNPR urmând să aibă candidați proprii”, a declarat Sorin Lăcătușu, președintele UNPR Gorj.

Director de școală, șef de Departament
Liderul organizației a mai menționat că în cadrul ședinței de la finalul săptămânii trecute s-au mai nominalizat și membrii care vor conduce cele opt departamente de lucru ale organizației. Departamentul Cercetare-Știință-Educație va fi condus de către consilierul local din Stejari, Nicolița Hurezeanu, director al școlii din localitate. Următoarea întâlnire a BPJ-ului UNPR Gorj va avea loc în septembrie, după perioada de concedii.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here