Biletele pentru meciul FCU 1948 – Petrolul Ploiești, puse în vânzare peste câteva zile

962

Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu Petrolul Ploiești, din data de 19 august, ora 21:00.

Acestea pot fi achiziționate online de pe Eventim, începând de astăzi, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova, începând de mâine.

• Prețurile biletelor sunt următoarele:

📌 VIP: 80 RON
📌 Tribuna I: 30 RON
📌 Tribuna II: 20 RON
📌 Peluza II (Peluza Sud): 10 RON
📌 Peluza I (oaspeți): 10 RON
📌 Peluza I: 10 RON

Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

• Programul Magazinului Clubului:
📌 16 august, între orele 14-18
📌 17-19 august, între orele 9-18

• Programul casei de bilete din Craiova:
📌 17-18 august, între orele 12-18

De asemenea, suflarea alb-albastră va putea să își cumpere bilet la meci în ziua meciului de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2022/23 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Tudor Vladimirescu. (Se respectă tribuna indicată pe abonament)

• Programul casei de bilete din incinta Stadionului Tudor Vladimirescu:
📌 19 august, între orele 11-21

Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil.

Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here