Biletele de tren, cumpărate online pot fi schimbate

169

Călătorii gorjeni care au achiziţionat bilete de tren de pe platforma de vânzări online a companiei CFR Călători au posibilitatea, în prezent, de a le schimba utilizând funcţia „Modificare date călătorie”. După ce s-a realizat modificarea cu achitarea eventualelor diferenţe tarifare, biletul iniţial nu mai este valabil, iar călătorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de e-mail.

Biletele CFR Călători cumpărate online se pot schimba. Platforma site-ului permite acest lucru prin utilizarea funcţiei “Modificare date călătorie”, au anunţat reprezentanţii CFR Călători. Noua funcţie dă posibilitatea persoanelor care călătoresc cu trenul să îşi schimbe data şi ora călătoriei, categoria de tren (IC, IR şi R), clasa de rezervare, precum şi ruta, în condiţiile în care staţiile de plecare şi destinaţie, numărul călătoriilor categoria de călători şi numele lor rămân aceleaşi de pe biletul iniţial. ”Modificarea unui bilet achiziţionat se poate efectua, o singură dată, cu plata diferenţelor tarifare calculate conform reglementărilor în vigoare, cu cel puţin 12 ore înainte de plecarea trenului iniţial, pentru trenuri care circulă în intervalul disponibil pentru achiziţionarea unui bilet online (24 de ore înainte de ora aleasă pentru plecare)”, spun reprezentanţii CFR Călători.
După operarea modificării, cu achitarea eventualelor diferenţe tarifare, biletul iniţial nu mai este valabil, iar calatorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de e-mail.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here