Bilete de cinema la preț redus, sâmbătă, de Ziua Cinematografelor

766

Asociaţia Operatorilor de Cinema organizează sâmbătă, 23 septembrie 2023, Ziua Cinematografelor, în parteneriat şi cu sprijinul Ministerului Culturii.

Cinefilii se vor putea bucura de oferte promoţionale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de oraşe.

Din programul acestora, publicul va putea alege filme care au depăşit recorduri de încasări în ultimele luni, dar şi producţii noi sau filme de familie.

La Cinema City Târgu Jiu, din incinta mall-ului, biletul la , ă, ̂ , este . BONUS: în această zi specială, meniul mediu de popcorn + răcoritoare va avea și el preț redus, de doar 10 lei.

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează, o dată în plus, că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment şi în topul preferinţelor românilor ca opţiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experienţa Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colţ al ţării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioşi de poveşti ecranizate şi a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat Jacob Borover, preşedintele Asociaţiei Operatorilor de Cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here