Bilanţ, la ultima conferinţă a organizaţiei PSD Gorj

218

Conducerea organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Gorj a organizat, marţi, ultima conferinţă de presă din 2012. Cu această ocazie s-a făcut şi un bilanţ al activităţilor, punându-se accent pe rezultatele alegerilor locale şi parlamentare. Reprezentanţii PSD Gorj au mulţumit jurnaliştilor pentru sprijinul acordat în acest an şi gorjenilor pentru votul dat în alegeri.

Înainte de a se da startul ultimei conferinţe de presă din acest an a organizaţiei judeţene a PSD Gorj, social-democraţii au fost colindaţi de elevii Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu, coordonaţi de directorul adjunct al instituţiei, profesorul Ştefan Popescu. După ce au primit colindul, şefii PSD Gorj au trecut la ordinea de zi a conferinţei. “În calitate de preşedinte al organizaţiei PSD Gorj, de la bun început nu pot decât să vă mulţumesc pentru modul în care am colaborat în anul 2012, pentru că împreună cu dumneavoastră şi cu membri PSD, dar şi cu cetăţenii din judeţul Gorj, am reuşit ca în acest an să obţinem rezultate deosebite pentru organizaţia noastră. Am reuşit să trecem cu bine peste alegerile locale şi peste cele parlamentare din 9 decembrie, unde am obţinut rezultate bune şi datorită acestora astăzi Alianţa USL se află la guvernare şi noi, târgujienii, ne putem mândri că am dat un premier României, un premier care suntem siguri că nu vom fi numai mândri de această poziţie, ci va obţine rezultate foarte bune prin Guvernul pe care îl are”, a mărturisit Florin Cârciumaru.

Cârciumaru: „Dan Diaconescu nu a ştiut că aici sunt oameni cinstiţi”
Preşedintele PSD Gorj a transmis mulţumiri din partea premierului pentru corectitudinea de care au dat dovadă jurnaliştii pe parcursul campaniei electorale de la alegerile parlamentare. Cârciumaru a amintit şi de „mizeria de campanie” dusă de Dan Diaconescu. „Trebuie să vă mulţumesc şi din partea premierului şi sunt sigur vă va transmite şi personal mulţumiri, când va veni, în această săptămână la Târgu-Jiu; împreună să vă mulţumim pentru că aţi fost corecţi, aţi fost lângă noi în mizeria de campanie dusă de Dan Diaconescu, la Târgu-Jiu, pentru că individul venise cu o misiune clară din partea lui Traian Băsescu, de a-l încurca pe Victor Ponta, de a face tot ce este posibil ca procentul obţinut de Victor Ponta pe Colegiul 6 să fie sub 50%, dar nu a ştiut peste ce dă la Târgu-Jiu, nu a ştiut că aici este cu adevărat o echipă. Ba mai mult, nu a ştiut că la Târgu-Jiu există oameni corecţi, oameni cinstiţi, oameni care ştiu să analizeze şi să cântărească foarte bine orice candidatură”, a declarat preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Mândri de rezultatele alegerilor
Conducerea PSD Gorj se mândreşte, pe bună dreptate, cu rezultatele alegerilor din acest an. „Putem spune că organizaţia PSD a câştigat totul: postul de senator care a fost în dreptul nostru şi cele 5 colegii de deputaţi care au fost în dreptul nostru. Nu putem decât să fim mândri”, a menţionat Florin Cârciumaru. Social-democratul Ion Călinou a vorbit, în cadrul ultimei conferinţe din acest an a PSD Gorj despre atingerea obiectivului USL. „Uniunea Social-Liberală a fost unită, şi-a îndeplinit obiectivul de a-şi asuma responsabilitatea pentru o orânduială mai bună la nivelul ţării şi în mod deosebit la nivelul judeţului Gorj”, a spus Călinoiu. Fiind ultima conferinţă din 2012, în încheiere, conducerea organizaţiei judeţene a PSD a închinat o cupă de şampanie cu reprezentanţii presei locale, transmiţând, cu această ocazie, urări şi gânduri bune de Sărbători.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here