Biciclist accidentat la Dăneşti

274

Un bătrân de 74 de ani, din Dăneşti, a ajuns duminică după-amiază la spital cu răni grave după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, în jurul orelor 15:36, pe raza comunei Dăneşti. Un bătrân în vârstă de 74 de ani a ajuns la spital cu răni grave după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă.
„Poliţiştii rutieri au efectuat cercetări la locul accidentului, stabilind că bărbatul de 74 de ani, din comuna Dăneşti, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 663 Ţîrculeşti din direcţia Ţicleni spre Dăneşti, într-o curbă la dreapta s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. În urma impactului cu solul, biciclistul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigaţii şi îngrijiri medicale”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, oamenii legii efectuând acum cercetări pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here