Biblioteca Centrului Brâncuşi, organizată cu sprijinul voluntarilor

227

17 voluntari, elevi ai Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu-Jiu, şi-au oferit sprijinul pentru realizarea unei biblioteci a Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Coordonaţi de profesoara Luminiţa Dima, aceşti elevi s-au dovedit extrem de interesaţi de activitatea desfăşurată, implicându-se serios şi conştiincios în realizarea sarcinii date.

Activitatea de organizare a bibliotecii Centrului Brâncuşi împreună cu voluntarii de la Prietenii Bibliotecii începe deja să aibă rezultate. Conducerea Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu spune că voluntarii sunt foarte serioşi şi muncitori, fiind dedicaţi activităţii cu care au fost însărcinaţi. „Cei 17 voluntari care participă la organizarea şi sistematizarea bibliotecii instituţiei sunt elevi ai Colegiului Naţional „Spiru Haret”, în clasele a X-a şi a XI-a. Pe lângă această activitate, ei pot participa şi la acţiunile care se desfăşoară la Punctul de informare turistică al Centrului. Contractele de voluntariat au fost semnate atât de elevi, cât şi de părinţii acestora şi de către conducerea colegiului. Elevii sunt coordonaţi, din partea CNSH, de către doamna profesor Luminiţa Dima”, a menţionat Adina Andriţoiu, directorul Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Biblioteca Centrului Brâncuşi va fi un loc de documentare perfect pentru toţi cei care vor dori să aprofundeze studiul privind viaţa şi opera marelui sculptor Constantin Brâncuşi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here