BEx: Primari PSD, pe lista de candidaţi la CJ Gorj! Doi consilieri nu apar pe listă

370

Biroul Executiv al PSD Gorj a validat astăzi, în ordine alfabetică, candidaţii partidului la Consiliul Judeţean. Validaţi au fost aproape toţi consilierii judeţeni ai PSD în funcţie, excepţie făcând Alecu Drăgoi şi Vasile Râbu, dar şi o serie de primari cu ştate vechi. Pe lista de consilieri judeţeni ai PSD Gorj se vor afla Dorin Hanu, Sorin Bucurescu, Ion Ciocea şi alţi edili de frunte ai organizaţiei.

2 COMENTARII

  1. daca nu l-ati nominalizat si pe vacarul satului ,aia sunteti.va mor vitele de foame ca nu vi le mai duce la pascut.afara cu el din judet.dar teodorescu?acest guititor din baia nu este in ordinea alfabetica?

  2. Sa va fie rusine Alecu Dragoi si Rabu Vasile au pus temeliile acestui partid dar daca nu au fost de acord cu voi iati terminat asa o sa terminati si PSD-ul oricum este terminat nu mi ar fi mirarea ca o sa aveti o surpriza la alegeri. Bine ca ati votat HANU are si merite deosebite , oare de ce nu pleaca el linistit la pensie ca are destui bani pusi deoparte si de cand a fost primar a rezolvat decat problemele lui si ale familiilor din clanul lor. Se zvoneste la Motru ca Hanu vrea director general la Directia Publica deci vrea schimb la schimb ce om ,, destept ” doar a terminat ;la Petrosani. Oameni buni aveti grija ce votati . NUMAI VOTATI PSD ca astia ne termina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here