Beţi la volan, în weekend. Dosare penale!

799

Poliţiştii de la  Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat sâmbătă, în trafic, un bărbat de 50 de ani din comuna Drăguțești, în timp ce se deplasa cu un autovehicul, pe DC 62 Tâlvești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,59 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Un alt caz similar a fost constatat şi la sfârştul săptămânii când poliţiştii de la Novaci au depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665C, din direcția satului Dumbrăveni spre satul Buzești, iar în urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt caz, la Turceni. Poliţştii au oprit în trafic, pe DN 66 Olari, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Plopșoru, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La Novaci a fost depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 34 Baia de Fier, iar în urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți conducătorii auto au fost transportați la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here