Bergodi vrea un succes şi la Giurgiu: ,,Să ne menţinem visul viu”

663

Universitatea Craiova se deplasează la Astra Giurgiu, pentru meciul care ar putea duce echipa lui Cristiano Bergodi cu un pas mai aproape de titlu. Până acum, antrenorul italian are doar succese la timona Ştiinţei, dar este conştient că urmează o partidă foarte dificilă. Principalul Craiovei a declarat că perioada de pauză nu i-a afectat pe fotbaliştii săi, care sunt în continuare concentraţi pentru a câştiga cel mai important trofeu din fotbalul românesc.„Avem un meci foarte, foarte important la Giurgiu. Băieţii stau bine, deşi, din păcate, ne-am oprit cu antrenamentele timp de 3 zile, dar eu consider că a fost şi bine într-un fel, pentru că oricum am jucat mult în ultima perioadă şi o pauză a fost binevenită. De când am reluat antrenamentele, băieţii s-au comportat bine, sunt concentraţi. Ei ştiu că trebuie să ne menţinem vii şansa şi visul de a fi campioni, dar în acest moment trebuie să ne gândim numai la meciul cu Astra, care este un meci foarte dificil, contra unei echipe foarte bune” a declarat antrenorul. Din păcate pentru vizitatori, doljenii nu îl vor avea în teren pe căpitanul Nicuşor Bancu, suspendat. Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova va avea loc în această seară, pe stadionul ,,Marin Anastasovici” din Giurgiu, de la ora 21.30. Partida va fi condusă de o brigadă bucureşteană, cu Andrei Chivulete la centru, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ şi Andrei Constantinescu. Rezervă de arbitru a fost desemnat Adrian Cojocaru (Galați), iar observatorul jocului va fi Iosif Olah (Sfântu Gheorghe).

Cei trei infectaţi se simt bine
Team managerul, un antrenor secund și preparatorul fizic au ieşit pozitivi la testul pentru depistarea noului coronavius. Din fericire, toţi cei trei membrii ai Universităţii Craiova sunt asimptomatici în acest moment. Sorin Cârţu, preşedintele echipei, bănuiește că infecția ar fi apărut de la Lucian Pretorian, care s-a deplasat recent în interes de serviciu.
,,Ei sunt internați în spital. Am mai vorbit cu ei, se simt bine, nu au simptome. Nu știu ce să spun. Probabil team managerul a fost plecat într-o perioadă să vadă locuri de cantonament. Poate atunci, că în rest… el nu are contact cu jucătorii. El stă în anturajul lor, în cantonament, dar nu intră în contact direct cu jucătorii, cu antrenori. Noi am încercat să le limităm cât mai mult riscul acesta. Eu nu i-am văzut de o lună, n-am intrat în contact cu niciun jucător. Cu Bergodi am mâncat acum două săptămâni. Eu, Marcel nu ne ducem pe acolo pentru a nu fi niciun fel de risc. Ei stau numai în anturajul lor acolo, cu antrenorii, la cantonament”, a declarat Cârţu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here