Bergodi, după primul eşec: Nu facem o tragedie

680

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat că nu e loc de lamentări după eşecul suferit de echipa sa cu Academica Clinceni (0-1). Ilfovenii au întrerupt o serie de 7 victorii consecutive ale formaţiei din Bănie, dar tehnicianul italian nu a avut multe reproşuri pentru elevii săi. Bergodi a admis că amfitrionii au ratat prea mult.
,,Nu știu ce s-a întâmplat, am avut o grămadă de ocazii și atunci nu sunt dezamăgit. Se putea câștiga acest meci, dar nu m-a supărat ce am făcut pe teren. Am ratat ocazii mari prin Acka, Baiaram, Ivan, Bălașa, Tudorie, Ofosu… asta e, s-a întâmplat, nu trebuie să facem o tragedie. Vom analiza și gata, nu pot să spun altceva. Mai devreme sau mai târziu se putea întâmpla să pierdem un meci. Am întâlnit o echipă care se apără bine și am încercat să finalizăm din centrări. Am avut ocazii și rezultatul putea să fie altul, dar mergem înainte fără să facem o tragedie”, a spus principalul Universităţii.
Singurul gol al confruntării a fost marcat de Bautista Cascini în minutul 57. Preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu, a declarat că rezultatul este injust. ,,Am fi vrut să vină mai târziu, dar dacă s-a întâmplat, ce să facem? Poate ne trezim așa. Și anul trecut am pierdut foarte multe puncte cu echipe din play-out. Eu zic că o înfrângere a fost prea mult, au fost multe situații în care puteam marca, dar așa a fost în seara asta. Sperăm să îndreptăm, iar apoi să vină o nouă serie de șapte victorii”, a spus fostul mare atacant.
,,Din păcate, mingea nu a vrut să intre în poartă. Ne pare rău că s-a întâmplat, dar mergem mai departe. Am avut șapte ocazii, au avut șanse Acka, Baiaram, Mamut, Ivan. Asta este, nu avem ce să facem. Nu mă interesează de celelalte echipe, sperăm doar să înscriem măcar jumătate din ocazii la meciurile următoare” a declarat, imediat după partidă, Dan Nistor.
Căpitanul Nicuşor Bancu este convins că alb-albaştrii vor lăsa repede în urmă acest eşec.
,,Suntem dezamăgiţi de noi că nu am putut să marcăm, deşi ne-am creat foarte multe ocazii. Aşa e în fotbal, te pedepseşte. Dacă nu marchezi, se întoarce împotriva ta. Ei au stat să ne prindă pe contraatac. La faza aceea cred că a fost şi fault la mine. Eu am dat în minge, el a venit pe glezna mea. Şi ne-au prins descoperiţi pe partea stângă, de aceea au şi marcat. O să strângem rândurile, o să stăm de vorbă, vedem ce nu am făcut bine. O să lucrăm mai bine la finalizare, pentru că trebuia să marcăm din câte ocazii ne-am creat. Şi trebuie să mergem la Sibiu să câştigăm. Ştiam că o să vină şi momentul acesta, dar speram să ţină cât mai mult şirul victoriilor. Din păcate, nu am reuşit”, a spus internaţionalul român. În runda viitoare, Craiova se va deplasa la Mediaş, pentru confruntarea cu Hermannstadt.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here