Benegui, probleme în paradisul din Turcineşti

180

Afaceristul Marius Benegui s-a afişat ieri pe o reţea de socializare ca fiind într-o relaţie cu o damă din Piteşti, angajată a unui service auto din localitate. Piteşteanca Luminiţa Valeria susţine, la rândul ei, că este într-o relaţie cu afaceristul gorjean, tată a trei copii, divorţat anul trecut, lucru care demonstrează că mariajul patronului de la Ralbex s-a dus, şi oficial, pe apa sâmbetei.

La gura târgului, relaţia cu piteşteanca era cunoscută, dar toţi o vedeau ca o încercare de-a lui Benegui de a-şi salva averea, la fel fiind tratat şi divorţul de iubita sa soţie de care s-a separat, din păcate, legal. Nu degeaba însă, Daniela şi Marius Benegui au şi avut, anul trecut, pe rolul Judecătoriei Târgu-Jiu un proces de partaj, bunuri comune şi lichidare a regimului matrimonial, la care s-a pus pe tapet şi situaţia apartamentului celor doi, familia mai deţinând o vilă în Turcineşti.

Relaţie, la vedere
De altfel, Benegui şi noua iubită, unii spun că fostă parteneră de afaceri, s-au aflat în week-end pe litoral, cei doi bătând discotecile, conform fotografiilor postate de ambii pe reţeaua de socializare, fără să se ferească de cunoscuţi.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here